Anasayfa /  Foto Galeri

Son seçim anketi sosyal medyada olay oldu bakın kim kazanıyor!

Son seçim anketi sosyal medyada olay oldu  bakın kim kazanıyor! - Sayfa 1

Son seçim anketi sosyal medyada olay oldu bakın kim kazanıyor!

Son seçim anketi sosyal medyada olay oldu  bakın kim kazanıyor! - Sayfa 2

TÜRKİYE 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarını merakla beklerken son anket SONAR'dan geldi. Hakan Bayrakçı yayınladığı anket ile twitterda olay oldu. Verdiği sonuçları çoğunluk gerçekçi bulmadı.

Son seçim anketi sosyal medyada olay oldu  bakın kim kazanıyor! - Sayfa 3

24 Haziran seçim anketlerinin sonuncusu sosyal medyada olay oldu. Anketin sahibi uçakta sigara içerken yakalanan SONAR'ın sahibi Hakan Bayrakçı'ydı. Muhalif kimliği ile bilinen Hakan Bayrakçı'nın anketi gerçekçi bulunmazken son düzlükte manipülasyon yaptığı yorumları geldi. Bilindiği gibi pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde eğer ilk turda herhangi bir aday yüzde 50'yi aşamazsa seçim ikinci tura kalacak. İşte Bayrakçı'nın spekülasyon yapıyor denilen kehaneti de bu ikinci turla ilgili.

Son seçim anketi sosyal medyada olay oldu  bakın kim kazanıyor! - Sayfa 4

SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı tepki çeken anketini sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştı. Bayrakçı'nın paylaştığı verilere göre Recep Tayyip Erdoğan ilk turda %47, Muharrem İnce %33 civarı oy alıyor. Seçim ikinci tura kalıyor. İkinci turda Erdoğan ve İnce’nin oyları başa baş gözükmekle birlikte İnce’nin 2-3 Puan farkla Cumhurbaşkanı seçimlerini kazanması çok daha olası görünüyor.