Anasayfa /  Medya /  Dizi

Son Nefesime Kadar 1.Bölüm 2. Fragmanı izle | Son Nefesime Kadar 1.Bölüm izle

Son Nefesime Kadar 1.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Son Nefesime Kadar 1.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Son Nefesime Kadar dizisinin ilk bölümü yakında sizlerle. Son Nefesime Kadar 1.Bölüm 2. Fragmanı izle

Abone ol
Abone ol 27 Ocak 2022 01:03

Son Nefesime Kadar 1.Bölüm 2. Fragmanı izle | Son Nefesime Kadar 1.Bölüm izle

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban ve Emre Kınay gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Son Nefesime Kadar 1.Bölümde ilk kez ekrana gelecek

SON NEFESİME KADAR YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Nurgül Yeşilçay'ın canlandırdığı Hatice Meryem karakterinin dramatik hikayesini konu alan dizi, psikolojik sorunları olan bir polis karakterinin, bir kayıp davası üzerinden yaşadıklarını anlatacak.

Happy Valley adlı diziden uyarlanan yerli yapımda Catherine Cawood rolünde Nurgül Yeşilçay, Tommy Lee Royce rolünde Emre Bey, Catherine’in eski kocası Richard Cawood karakterinde Emre Kınay izleyicilerin karşısına çıkacak. Ertan Saban ise dizinin yeni karakteri olarak öne çıkacak.

Deniz Dikilitaş'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve başrollerini Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban, Emre Kınay, Begüm Birgören, Emre Bey, Baran Bölükbaşı ve İpek Filiz Yazıcı gibi önemli isimlerin paylaştığı dizi yakında ekranlarda olacak.

SON NEFESİME KADAR SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar