Anasayfa /  Güncel /  Son dakika

CHP Genel Merkezi'nde hareketlilik! Kılıçdaroğlu açıklama yapıyor ! CANLI İZLE

24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinin ardından CHP'de kurultay tartışmaları sürerken, CHP Genel Merkezi'nde hareketlilik yaşanıyor. Sosyal medyadan istifa çağrıları üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklama yapacağı belirtiliyor

Abone ol
Abone ol 27 Haziran 2018 12:08

24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinin ardından CHP'de kurultay tartışmaları sürerken, CHP Genel Merkezi'nde hareketlilik yaşanıyor. Sosyal medyadan istifa çağrıları üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklama yapacağı belirtiliyor.

Canlı yayaın başalrbaşlamaz DHA üzerinden canlı olarak konuşmayı iburadan izleceksininizi-Tıklayın

24 Haziran’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ni başarısızlık olarak gören bazı partililer yönetimin istifa etmesi için harekete geçti. Parti Genel Merkezi’ne gelen gençlerin sabah saat 10.00’da başlattığı eyleme bir grup partili de destek verdi. Gecenin ilerleyen saatleri olmasına rağmen Genel Merkez önünü terk etmeyen yaklaşık yüzlerce kişi, parti yönetiminden istifa taleplerini yineledi.

Canlı yayında seçim sonuçlarını değerlendiren CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, "İsteyen herkes kurultay isteyebilirler. CHP kurumsal bir yapıdır. Dün 500 kişi 'istifa' için gelirken, bugün 5 bin kişi Kılıçdaroğlu'na destek için geliyor. Bu demokrasidir. Parti Meclisi'ni de toplayabilirler" dedi. CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi ise, "Parti tabanı nerede? Partinin önünde yüzlerce, binlerce insan var Kılıçdaroğlu’na destek için gelmiş durumda" ifadesini kullandı.






Yorumlar