Anasayfa /  Güncel /  Son dakika

Aymakoop Ayakkabıcılar Sitesinde yangın! Patlamalar meydana geliyor

İkitelli Aymakoop Ayakkabıcılar Sitesinde yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği yangında patlamalar meydana geliyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Abone ol
Abone ol 18 Nisan 2018 21:38

Aymakoop Ayakkabıcılar Sitesinde yangın! Patlamalar meydana geliyor..İkitelli Aymakoop Ayakkabıcılar Sitesinde yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği yangında patlamalar meydana geliyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Başakşehir Aymakoop Sanayi Sitesinde bulunan 4 katlı bir binanın çatısında bilinmeyen nedenden yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ederken, binanın çatısı kullanılmaz hale geldi.  

İŞTE İLK GÖRÜNTÜLER

Yangın, saat 21.00 sıralarında Başakşehir’de bulunan Aymakoop Sanayi Sitesinde bulunan bir binanın çatısında çıktı. Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesinin içerisinde bulunan 4 katli bir binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar paniğe kapılarak itfaiye ve polis ekiplerini arayıp yardım istedi.

İhbar üzerine yangının olduğu yere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ederken, binanın çatısı kullanılmaz hale geldi. 


Yorumlar