Anasayfa /  Spor

Son dakika UEFA toplanıyor ! Tüm Ligler iptal mi oldu?

UEFA, corona virüsü nedeniyle askıya alınan liglerin ve Avrupa kupalarının akıbetini tartışmak üzere 23 Nisan'da yönetim kurulu ve 55 üye ülkenin federasyonlarının genel sekreterleriyle video konferansta buluşacak.

Abone ol
Abone ol 17 Nisan 2020 14:05

UEFA, yönetim kurulunu 23 Nisan tarihinde toplayacak ve corona virüsü nedeniyle askıya alınan sezonun akıbeti tartışalacak. Süregelen belirsizlik ortamı içinde video konferanslarını sürdüren UEFA; kulüpleri, sporcuları, federasyonları ve yayıncı kuruluşları ortak paydada buluşturmak istiyor.

 

Güvenliği ön plana aldıklarının altını çizen UEFA, sezonun havada kalmasını veya 2019-2020 sezonunun tamamen iptal edilmesini ise senaryoları arasına katmak istemiyor. Yaz ortasında da olsa sezonun kalanına başlayıp yaz sonuna doğru sezonu bitirmek isteyen UEFA’nın optimum planında yine yaz sonuna doğru UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’ni de bitirmek var.

 



Toplantı ile ilgili bir ön açıklama yayınlayan UEFA, gündemin “corona virüsünün futbola etkileri hakkındaki son gelişmeler” olduğunu ifade etti. 55 üye ülkenin genel sekreterlerinin de katılacağı toplantıda yerel ligler ve Avrupa kupalarının da akıbetinin toplantıda görüşeleceği aktarıldı.

Yorumlar