Anasayfa /  Foto Galeri

Son Dakika!!! Fenerbahçe İle Yollarını Kimler Ayırdı?

Süper Lig'de art arda aldığı galibiyetlerle ikincilik koltuğuna oturan ve Ali Koç'un kafasını karıştırarak Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör arayışlarını yavaşlatan İsmail Kartal'ın 4 futbolcunun hesabını kestiği ortaya çıktı. Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Senad Ok sarı lacivertli takımdan ayrılacak 4 oyuncunun ismini verirken, Ok'un Jorge Jesus - İsmail Kartal karşılaştırması da dikkat çekti.İşte Detaylar...

Son Dakika!!! Fenerbahçe İle Yollarını Kimler Ayırdı? - Sayfa 1

Jorge Jesus - Joachim Löw ve İsmail Kartal arasında bir seçim yapmaya çalışan, dün Yüksek Divan Kurulu'nda konuyla ilgili 'Zor bir karar aşamasındayız iyice düşünüp öyle noktayı koyacağız' açıklamalarıyla camiaya mesaj gönderen Ali Koç'un Jorge Jesus'la prensip anlaşmasına vardığı iddia edilirken, başkanın Joachim Löw'den tamamen vazgeçtiği belirtildi. Fenerbahçe cephesine yakınlığıyla bilinen Senad Ok, sarı lacivertli kulüpte yaşanan sıcak gelişmeleri Nergis Aşkın'a açıkladı. İşte Ok'un o ifadeleri...

Son Dakika!!! Fenerbahçe İle Yollarını Kimler Ayırdı? - Sayfa 2

Arda Güler'le yeni sözleşme imzalanması çok önemli bir olay. Gerçekten çok talibi var sözleşmesinde 20 - 30 milyon euroları bulan çıkış maddesi var, oynama süreleri hakkında bazı garantiler de verildi. Oynama anlamında uzun süre Fenerbahçe'ye hizmet edecek gibi gözüküyor.

Son Dakika!!! Fenerbahçe İle Yollarını Kimler Ayırdı? - Sayfa 3

OZAN TUFAN VE MESUT ÖZİL'LE YOLLAR AYRILACAK 
Kim Min Jae'ye teklifler var Ali Koç oyuncuyu tutmaya çalışıyor, çünkü yeri zor dolacak bir futbolcu. Serdar Aziz'de para konusunda az bir fark kaldı. Sosa gidiyor bu zaten gizli saklı kalan bir şey değil. Ozan Tufan ve Mesut Özil'le de yollar ayrılacak, Mesut kalmak istiyor ama... Ozan kendisine yeni bir sayfa açmak istiyor.

Son Dakika!!! Fenerbahçe İle Yollarını Kimler Ayırdı? - Sayfa 4

LÖW PSG'E GİDİYOR 
Hoca konusunda Löw PSG ile görüşüyor, Löw'le anlaşma noktasına kadar gelinmişti ama bir türlü o imza atılmadı. Bunun sebebi PSG'le olan flörtü, bu haberi Di Marzio duyurdu. Jorge Jesus çok isteniyor ama talibi çok. Corintihians istedi, Brezilya pazarında çok revaşta Arap kulüpleri istiyor... Jesus'la masaya oturduğunuz zaman şartları o belirliyor.