Anasayfa /  Foto Galeri

Şoke eden itiraf! NASA çalışanı kadın yunus ile nasıl cinsel ilişkiye girdiğini anlattı

1960’ta NASA için yunuslarla ilgili bir araştırma yapan Margaret Lovatt isimli bilim kadını kendisine aşık olan yunus balığıyla cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti: “Kendisini bacaklarıma, ellerime ve ayaklarıma cinsel bir şekilde sürtüyordu. Ben de bunun olmasına izin verdim.”

Şoke eden itiraf! NASA çalışanı kadın yunus ile nasıl cinsel ilişkiye girdiğini anlattı - Sayfa 1

Margaret Howe Lovatt isimli bilim kadını, 1960'ların başında NASA tarafından finanse edilen bir projenin parçası olarak yunusları araştırmaya başladı. Araştırmanın amacı, yunusların beyin büyüklüklerini ölçerek, kendileri aralarında nasıl iletişim kurduklarını tespit etmekti.

Şoke eden itiraf! NASA çalışanı kadın yunus ile nasıl cinsel ilişkiye girdiğini anlattı - Sayfa 2

Karayip adası St Thomas'ta yunusları incelemeye başlayan bilim insanları, birçok bilgi elde etti. Peter, Pamela ve Sissy adında üç yunusun hareketlerini inceleyen bilim insanları, araştırmada oldukça ileri gitti.

Şoke eden itiraf! NASA çalışanı kadın yunus ile nasıl cinsel ilişkiye girdiğini anlattı - Sayfa 3

Margaret Howe Lovatt isimli kadın, BBC'ye verdiği röportajda yunus balıklarından Peter'le cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti. 

Şoke eden itiraf! NASA çalışanı kadın yunus ile nasıl cinsel ilişkiye girdiğini anlattı - Sayfa 4

Yunus balığıyla aralarında çok farklı bir bağ oluştuğunu ve bu bağın giderek yunus balığı cephesinde aşka dönüştüğünü söyleyen Lovatt, "Peter kendisini bacaklarıma, ellerime ve ayaklarıma cinsel bir şekilde sürtüyordu.