Anasayfa /  Foto Galeri

Sokak ortasında kan donduran vahşet! Önce laf attılar, sonra boğazını kestiler

Aydın'da, Fırat Kölemen isimli vatandaş baldızına laf attıları gerekçesiyle tartıştığı şahıslar tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Baldızı ise ayağından yaralandı.

Sokak ortasında kan donduran vahşet! Önce laf attılar, sonra boğazını kestiler - Sayfa 1

Aydın'dan tüyler ürperten bir son dakika haberi geldi. İş yerinden izin alıp baldızının yanına gelen 35 yaşındaki Fırat Kölemen boğazından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Şoke eden olayda Kuşadası'nda Saklıkent Sitesi önünde baldızına laf atan iki kişi ile tartışan Kölemen önce boğazından bıçaklandı daha sonra da baldızı Vade Bacak bacağından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Kölemen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İşte haberin ayrıntıları...

Sokak ortasında kan donduran vahşet! Önce laf attılar, sonra boğazını kestiler - Sayfa 2

FECİ OLAY KUŞADASI'NDA MEYDANA GELDİ

Akıllara durgunluk veren olay, Kuşadası İlçesi Ege Mahallesi Saklıkent Sitesi önünde meydana geldi.

Sokak ortasında kan donduran vahşet! Önce laf attılar, sonra boğazını kestiler - Sayfa 3

LAF ATTILAR

Fırat Kölemen, çalıştığı restorandan izin alarak iş yerinden ayrıldı. Bir süre sonra baldızı Vade Bacak ile Ege Mahallesi Saklıkent Sitesi önünde buluşan Kölemen, bu sırada yanlarına gelen Adem Akbalık ve Batuhan Dinler ile Bacak'a laf attıkları iddiasıyla tartışmaya başladı.

Sokak ortasında kan donduran vahşet! Önce laf attılar, sonra boğazını kestiler - Sayfa 4

BALDIZI DA BACAĞINDAN YARALANDI

Yeni Asır'dan İbrahim Uzun'un haberine göre; tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Batuhan Dinler, üzerinde taşıdığı bıçağı Fırat Kölemen'in boğazına sapladı. Daha sonra da Vade Bacak'ı bacağından bıçakladı.