Anasayfa /  Foto Galeri

Muaf olacak kent sayısı 6'ya yükseldi! Sokağa çıkma yasağı hangi illerde olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam gerçekleştirdiği ulusa sesleniş konuşmasında corona salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında 16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını duyurmuştu. Gelen son dakika haberine göre; 4 günlük sokağa çıkma yasağının üç kentte uygulanmayacağını açıklandı. İşte o iller...

Muaf olacak kent sayısı 6'ya yükseldi! Sokağa çıkma yasağı hangi illerde olacak? - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. "Hayatı normalleştirme adımları 10 Mart öncesine dönüş gibi algılanmamalı" diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "16-17-18 ve 19 Mayıs tarihlerinde yine sokağa çıkma sınırlandırılması uygulanacaktır." bilgisini verdi.

Muaf olacak kent sayısı 6'ya yükseldi! Sokağa çıkma yasağı hangi illerde olacak? - Sayfa 2

Erdoğan, "Yaşlılar, 17 Mayıs Pazar günü 11.00-15.00, 20 yaş altı da 20 Mayıs Çarşamba ve 22 Mayıs Cuma günlerinde sokağa çıkmayı sürdürecektir." dedi.

Muaf olacak kent sayısı 6'ya yükseldi! Sokağa çıkma yasağı hangi illerde olacak? - Sayfa 3

Erdoğan, Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Tekirdağ'a giriş çıkış sınırlandırılmasının kaldırıldığını söyledi.

Muaf olacak kent sayısı 6'ya yükseldi! Sokağa çıkma yasağı hangi illerde olacak? - Sayfa 4

4 GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI HANGİ GÜNLER? 
Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "16-17-18 ve 19 Mayıs tarihlerinde yine sokağa çıkma sınırlandırılması uygulanacaktır." bilgisini verdi.