Anasayfa /  Foto Galeri

Şok iddia! CHP'li Başkan çeşme başında tecavüz ettiği kadına düşük yaptırmak için darp etti!

Şok iddia! CHP'li Başkan çeşme başında tecavüz ettiği kadına düşük yaptırmak için darp etti! Antalya'nın Aksu ilçesinde CHP üyesi olan Nurcan Y., CHP Aksu İlçe Başkanı K.Y'nin 2016 yılında kendisine zorla tecavüz ettiğini ve hamile kaldığını bebeğini düşürmesi için kendisini defalarca darp ettiğini belirtti.

Şok iddia! CHP'li Başkan çeşme başında tecavüz ettiği kadına düşük yaptırmak için darp etti! - Sayfa 1

Şok iddia! CHP'li Başkan çeşme başında tecavüz ettiği kadına düşük yaptırmak için darp etti!

Şok iddia! CHP'li Başkan çeşme başında tecavüz ettiği kadına düşük yaptırmak için darp etti! - Sayfa 2

ANTALYA'nın Aksu ilçesinde CHP üyesi olan Nurcan Y., CHP Aksu İlçe Başkanı K.Y'nin 2016 yılında kendisine zorla tecavüz ettiğini ve hamile kaldığını bebeğini düşürmesi için kendisini defalarca darp ettiğini belirtti.

Şok iddia! CHP'li Başkan çeşme başında tecavüz ettiği kadına düşük yaptırmak için darp etti! - Sayfa 3

CHP'de yaşanan taciz ve tecavüz skandalları bitmek bilmiyor. Skandalın adresi bu kez Antalya oldu. CHP Aksu İlçe Başkanlığı'nda yaşanan olay, akıllara durgunluk verdi. Parti üyesi Nurcan Y., CHP Aksu İlçe Başkanı K.Y.'nin 2016 yılında kendisine tecavüz ettiğini ardından hamile kaldığını ve bebeğin düşmesi için darp edildiğini iddia etti.

Şok iddia! CHP'li Başkan çeşme başında tecavüz ettiği kadına düşük yaptırmak için darp etti! - Sayfa 4

Çeşme başında tecavüz etti: Sabah'ın aktardığı habere göre; Antalya'ya bağlı Aksu ilçesinde yaşayan 39 yaşındaki talihsiz kadın Nurcan Y., başından geçen korkunç olayı şöyle anlattı: "Ben o dönemde bir fabrikada çalışıyordum. CHP'ye üyeyim. Kendisiyle partiye gidip, gelirken tanıştım. O zamanlar böyle bir insan olduğunu bilmiyordum. Aksu'da yayla şenlikleri oluyordu. Yayladan dönerken gece saatlerinde ben su çeşmesine gitmiştim. Arkamdan gelmiş. Sonra bana tecavüz etmeye başladı. Karşı koydum ama başaramadım. Sonrasında da adım çıkmasın, rezil olmayayım diye dini nikahla evlendim. O dönemlerde ailem, K.Y. ile olmama çok karşı çıkmıştı. Ama ben dinlemedim"