Anasayfa /  Güncel

ŞOK ! Flaş iddia: Ekrem İmamoğlu'nun hayatı tehlikede

Geçtiğimiz haftalarda Aydınlık gazetesinden istifa eden Sabahattin Önkibar bugünkü yazısında flaş bir iddiada bulundu. Önkibar, İmamoğlu'nun hayatının tehlikede olduğunu öne sürdü.

Abone ol
Abone ol 03 Mayıs 2019 15:26

3 hafta önce Aydınlık gazetesinden istifa ederek Oda Tv'de yazılarına başlayan gazeteci yazar Sabahattin Önkibar bugünkü "İşte Saray'ın İstanbul kararı" başlığıyla yayımlanan yazısında flaş bir iddiada bulundu. Önkibar, 31 mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nun hayatının tehlikede olduğunu öne sürdü.

Yazısının bir bölümünde bu iddiayı dile getiren Önkibar, "Düşünün, bunu konuşanlar var: Ekrem İmamoğlu her an zehirlenme ve trafik kazası dahil her türlü bir kötülük girişimine kurban gidebilirmiş! Yani yaşamı tehlikedeymiş! Niçin mi? Mevcut siyasal düzeni yerle bir edecek demokratik seçenek olmuştur da, ondan!" dedi. 

İşte Önkibar'ın yazısından dikkat çeken o bölüm:

"EKREM İMAMOĞLU İÇİN UYARI

Türkiye’de artık olmaz olmaz!

Düşünün, bunu konuşanlar var: Ekrem İmamoğlu her an zehirlenme ve trafik kazası dahil her türlü bir kötülük girişimine kurban gidebilirmiş!

Yani yaşamı tehlikedeymiş! Niçin mi?

Mevcut siyasal düzeni yerle bir edecek demokratik seçenek olmuştur da, ondan!

Altını çiziyorum. Kim bu kirli düzenden besleniyor ve Ekrem İmamoğlu gelirse tasfiye olacağını görüyorsa, onlar bu namert düşünce ve muhtemel teşebbüsün potansiyel failleridir.

Keza epeydir Türkiye’de kaos peşinde olan dış dinamikler, amaçları adına böyle bir alçaklığa soyunabilir.

Emin olun bu iddia benim kişisel kuruntum ya da komplo teorim değil, devletin zirvelerinde sorumluluk almış önemli bir istihbarat yöneticisinin korku çığlığıdır, herkesi uyarıyorum!

Umarım, doğru çıkmaz bu iddia."


Yorumlar