Anasayfa /  Foto Galeri

Şok ayrılık! Evlilik hazırlığında olan Öykü çelik yüzüğü attı!

Bir süredir birlikte olduğu İsmail Berhan'la evlilik arefesinde olduğu bilinen oyuncu Öykü Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile takipçilerini şaşkına çevirdi. İlişkilerini noktaladıklarını açıklayan Çelik, "Basın mensuplarından hassasiyet rica ediyorum" dedi.

Şok ayrılık! Evlilik hazırlığında olan Öykü çelik yüzüğü attı! - Sayfa 1

Ünlü oyuncu Öykü Çelik, Survivor 2021 yarışmasından geçen haftalarda elenmişti. Survivor yarışmasından döndükten sonra sevgilisi İsmail Berhan tarafından evlilik teklifi alan Öykü Çelik, şimdilerde düğün hazırlıklarıyla uğraştığını dile getirmişti.

Şok ayrılık! Evlilik hazırlığında olan Öykü çelik yüzüğü attı! - Sayfa 2


"SAYGI ÇERÇEVESİNDE İLİŞKİMİZİ BİTİRDİK"

Evlillik arefesindeki Çelik, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla herkesi şok etti. Çelik, "İsmail Berhan Perinçekli ile söz konusu olan ilişkimiz karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesi içerisinden bitmiş bulunmaktadır. Sevgili basın mensubu arkadaşlardan ilişkide olduğumuz dönemdeki gibi ayrılığımıza karşı da hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum. Sevgiler" açıklamasıyla ilişkisinin bittiğini söyledi.

Şok ayrılık! Evlilik hazırlığında olan Öykü çelik yüzüğü attı! - Sayfa 3

Geçtiğimiz günlerde tektaşı ile görüntülenen Çelik, düğün hakkındaki sorulara, "Önümüzdeki sene evleneceğiz. 2022'de düşünüyoruz" demişti.

Şok ayrılık! Evlilik hazırlığında olan Öykü çelik yüzüğü attı! - Sayfa 4

KATILDIĞI PARTİLERLE ELEŞTİRİLMİŞTİ

Koronavirüse rağmen art arda ev partilerine katılarak, tepki toplayan oyuncu Öykü Çelik, verdiği bir röportajındaki kullandığı ifadelerle uzun süre konuşulmuştu.

"MİNİ ETEK GİYEN KIZ İLE BENİM KÜLTÜRÜM AYNI OLUR MU?"

Parti parti gezen biri olmadığını söyleyen oyuncu, Karadeniz kızı olduğunu vurgulayarak, “Ben Trabzon Lisesi mezunuyum ve Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?” demişti.