Anasayfa /  Ekonomi

Şok 4-5 Mart hafta sonu indirimli aktüel kataloğu

Şok marketleri sabah açılış akşam kapanış saatleri nedir? ŞOK hafta sonu fırsatlarından 4 Mart ile 5 Mart aktüel ürün kataloğu marketlerdeki yerini aldı. Bu hafta sonu hangi ürünler gelecek. Tüm bu ürünlerdeki fiyatlar haberimizde.

Abone ol
Abone ol 04 Nisan 2020 14:11

Şok marketleri yeni geliştirdiği cepte şok uygulaması ile şoktan sipariş veren müşterilerine aynı gün ücretsiz evine getiriyor. 4 mart ve 5 mart 2020 cumartesi Pazar aktüel ürün listesinde yer alan ürünleri de cepte şok ile alış veriş yapılabilecek.

Şok marketleri haftanın yıldızları ve hafta sonu fırsatlarını uygun fiyatı ile sunuyor. Bu hafta sonu açıkladığı katalogda ki ürünlerin fiyatları 7 Mart tarihine kadar geçerli olacak. Ev ürünlerinde hangileri gelecek.

BU HAFTA HANGİ ÜRÜNLER GELECEK?

Tornavida seti, Japon yapıştırıcısı, duble montaj bandı, merdiven, çok amaçlı katlanır merdiven, nitril kaplı örme eldiven, ceresit silikon, plastik boya, çeşitleri, silikon tabancası, nem boası, tavan boyası, plastik boya çeşitleri, plastik saplı kestirme fırçası, teleskopik sırık maket bıçağı, hışır zemin örtüsü şeffaf koli bandı, elektrik badı, tamir bandı, akrilik silikonlu bant gelecek. Görüldüğü bigi bu hafta sonu gelecek ürünlerde ev bakım boya ürünleri bulunuyor. Online alışveriş yapmak isteyenler için ceptesok uygulamasını kullanabilirsiniz.

25 TL ALIŞVERİŞLERDE GEÇERLİ;
25 Tl alışverişlerde geçerli olan ürünlerde şu şekilde açıklandı. Ace ultra çamaşır suyu 4 Tl, Tursil jel deterjan ise 14,00 TL olarak açıklandı. Bu ürünlerin fiyatları ise 6 ile 7 Mart 2020 tarihlerinde geçerli olacak.

ŞOK ÇALIŞMA SAATLERİ;

Şok marketler saat kaçta açılıyor? Türkiye’nin perakende satış mağazalarından Bim, A101 ve Şok hafta içi ve hafta sonu çalışma saatleri geçtiğimiz günlerde değişti. Şok markerleri sabah 10:00’da açılıyor. Akşam ise 20:00’da kapanıyor.

Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirlerden bir tanesi de marketlerde ve kapalı olan her yerde maske kullanımı zorunlu hale getirildi. Marketlerde sosyal mesafe kuralı olan 3 adım kuralı belirlendi. Market çalışma saatleri belirlendi. Online alış veriş üzerinden sipariş veren müşterilere günlük olarak istediğiniz saatte ücretiz olarak teslim alabilirsiniz. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Yorumlar