Anasayfa /  Ekonomi

ŞOK 28-31 Mart 2020 Aktüel ürünler listesi

ŞOK Market, 28 Mart hafta sonuna özel aktüel kataloğundaki ürünlerin indirimli fiyatlarını 31 Mart'a kadar sürdürme kararı aldı.

Abone ol
Abone ol 28 Mart 2020 16:40

Eviniz ihtiyaçları Şok ucuz sloganıyla müşterilerine birbirinden uygun fiyatta dop dolu bir katalog açıklandı.

28 Mart cumartesi aktüel ürün katalogu listesindeki ürünlerin fiyatlarını ayrıntılı olarak inceleyeceğiz. Bu hafta sonuna özel indirimli ürünler arasında elektronik gereçler olacak. 25 Tl alışverişlerde geçerli indirimli fiyat etiketi olan ürünler olacak. Şok mağazalarında bugün sabah saatlerinden itibaren raflardaki yerini alan ürünlerin incelemesi şu şekilde;

ŞOK AKTÜEL ÜRÜNLERİ;

Alpina marka aspiratör tekli salyangoz motor, led aydınlatması var, hava çıkış debisi 320 m3/h, temizlik kotrol, alüminyum filtresi 2 adet, 2 yıl garantili ürünün fiyatı 109 Tl olarak açıklandı. Aspiratör ne işe yarar. Bulunduğumuz havanın temizlenmesi için özellikle mutfaklardaki yemek havasının dışarıya atılmasında kullanılır. Aspiratörler mutfak için çok önemli bir yere sahiptir. Buharın ve havanın emiş gücü kuvvetli olması sayesinde mutfakta kötü kokular sinmez ve ortamdaki hava temiz kalır.

Mutfak gereçleri arasında en çok kadınların ihtiyaçlarından bir tanesi ile devam ediyoruz. Şok blender seti Kiwi markası ile yıkanabilir parçası, emniyet kilitli, sessiz ve uzun ömürlü 500w C motor özelliklerinde paslanmaz çelik bıçakları bulunan blenderin bulaşık makinesinde yıkabilir özelliği bulunuyor. Blender ile mutfakta harika işler yapılabilir. Örneğin kahve çekebilirisiniz. Yemek hazırlarken karışımlarınızı bulunla yapabilirisiniz.

Çelik tencere modellerinde ise 3 kat kapsül taban çelik sığ tenceresi ile iki farklı ürün bu hafta şokta fiyatları ise 69,90 Tl olacak. Akdeniz marka aile boyu çay keyfi için çaydanlıklar 99,90 Tl olarak satılacak. metal kulp, 1,25 Lt, alt suluğu 2,1 Litre olan ürünün fiyatı ise 99.90 Tl olarak satılacak.

 

 

Diğer ürünlerin fiyatları aktüel katalogundan edinebilirsiniz. Ürünlerin isimleri şu şekilde olacak. Mantar tpalı sürahi, pipetli kavanoz bardak, Paşabahçe marka irem çay bardağı, fresh box saklama kabı, paşabahçe kase seti 6lı kremaika deniz çerezlik, habitat servis kasesi mutfak ürünleri bu kadar olacak.

Yer karosu rakamlı ve ya hayvanlı figürlü 29,95 TL Puzzle 16,95 Tl, lisanslı yazı tahtası benim şehrim kamyonları, neşeli evim oyuncaları gelecek.

25 Tl aşıverişlerde geçerli ürünlerden içim tost peyniri 14,00 Tl, Bingo sıvı bakım çamaşır deterjanı, cif krem 150 ml 11,00 Tl olarak satılacak.

CEPTE ŞOK! TIKLA GEL AL

İnternet üzerinden yapılacak ALIŞ verişlerde şok marketini seçip gelip alacağın tarihi ve zamanı seçerek istediğin marketten gelip alabilirsiniz.

Yorumlar