Anasayfa /  Politika

Siyasi yasak ve hapis istenen Ekrem İmamoğlu’na büyük destek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davanın duruşması başladı.

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2022 13:00

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davanın duruşması başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı dava bugün görülüyor. Bir önceki duruşma 11 Kasım’da görülmüş ve dava bugüne ertelenmişti.

Ekrem İmamoğlu önceki duruşmalar gibi, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nda görülen bugün saat 11.30’da başlayan duruşmaya da katılmadı.

İmamoğlu’na desteğe giden CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

“Saat:11.00'de Kartal Adliyesi'nde buluşuyoruz. Şu ana kadar (aramızda:)) adliyeye girişlerle ilgili bir yasaklama! kararının gelmemiş olması ilginç ve artık normal olana şaşırıyoruz ne yazık ki…”

KAFTANCIOĞLU: HAY BİN KUNDUZ

Adliye çevresindeki yollar ulaşıma kapatılınca ilk attığı tweet’i alıntılayan Kaftancıoğlu “Hay bin kunduz” ifadesini kullandı.


Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu çok sayıda milletvekili, TBB Başkanı Erinç Sağkan ve CHP'li ilçe belediye başkanları katıldı.

İYİ Partili isimlerden de İmamoğlu'na destek açıklamaları geldi. 

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımında, "İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun yanında olduğumuzu göstermek için Kadın Politikaları Başkanımız Sayın Ünzile Yüksel, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanımız Sayın Bahadır Erdem ve salona giremeyen il teşkilâtımız ile adliyeye geldik.Millet iradesinin yanındayız" dedi.

Etiketler Ekrem İmamoğlu
Yorumlar