Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Siyasi parti liderlerinden bayram kutlama mesajları

24 Mayıs'ta başlayacak Ramazan Bayramı için siyasi parti liderleri bayram mesajları paylaştı. İşte liderlerin bayram kutlama mesajları...

Abone ol
Abone ol 23 Mayıs 2020 17:13

24 Mayıs'ta başlayacak Ramazan Bayramı için siyasi parti liderleri bayram mesajları paylaştı. İşte liderlerin bayram kutlama mesajları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:

Geleceğe ümit ve güvenle baktığımız bu güzel bayram gününde, yanında olamadığınız sevdiklerinize iletişim araçlarıyla da olsa ulaşacağınıza ve bu mutluluğu paylaşacağınıza inanıyorum. Rabb'imden hepimizi bir sonraki ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyorum. Bir kez daha Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Kalın sağlıcakla.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

Kovid-19 salgını, ramazan ayını huzur ve güven içinde geçirmemizi engelledi, dini ve beşeri geleneklerimizi dahi değiştirdi. Ancak salgın, bu kutsal ayın sabır, bağışlama, bereket, ibadet, paylaşma ve adaletle özdeş olması gereken yaşamımızın ne kadar önemli olduğunu da gösterdi. Salgın nedeniyle daha da ağırlaşan ekonomik buhranın, yüzbinlerce ailemiz üzerindeki etkisini azaltmaya çalıştık. Kimsenin yoksunluğunu ve yoksulluğunu teşhir etmeme, 'Bir elin verdiğini diğer elin görmediği' bir anlayışla hareket ettik.

CHP'li belediyelerin bu yardımlaşma ve dayanışma uygulamaları, vatandaşlarımızın güvenini kazandı, güven arttıkça yardımseverlerin sayısı arttı, yardımların bereketi çoğaldı. Dünyaya örnek olan bu dayanışmanın, Türkiye'nin güzel, huzurlu ve mutlu geleceğini müjdelediğini biliyorum. Hangi görüşten olursa olsun milyonlarca vatandaşımızın 'hakkın, hukukun ve adaletin' hakim olduğu bir Türkiye hedefine doğru, hep birlikte yürümekte olduğunu, 'Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Biz susmayacağız.' diyenlerin çoğaldığını görüyorum. Bu duygularla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, terör örgütlerine karşı mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerimizi rahmetle anıyorum. Salgına karşı olağanüstü bir çabayla mücadele eden sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Güvenlik güçlerimiz, apartman görevlilerimiz, kuryelerimiz, bakkallarımız, PTT çalışanlarımız başta olmak üzere salgın boyunca da işbaşı yapan tüm emekçilerimizin, tüm milletimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin hakim olduğu nice bayramlara

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli:

Camilerimize yapılan menfur saldırının kim ya da kimler tarafından planlandığı, hangi amacı ve aracı figüranları sahaya sürdüğü ümit ediyorum ki kısa süre içinde tespit edilecektir.

Milletimizin hassasiyetleriyle alay eden namertlerin bulunup gecikmeksizin cezalandırılmaları acil bir ihtiyaçtır.

Bugünkü puslu ve tahrike açık ortamda herkesin sükûnet ve sağduyu içinde hareketi muhasım odakların elindeki kozları da birer birer alacak, hepsini boşa düşürecektir.

Bayrağımıza el uzatanın eli kırılacak, ezanımıza dil uzatın dili koparılacak, vatanımıza ve milletimize kast edenlerin hesabı mutlaka sorulacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle sosyal mesafelere sığmayacak büyüklükteki manevi kucaklaşmalarımızla karşıladığımız Ramazan Bayramı’nın nice güzelliklere vesile olmasını temenni ediyorum.

Büyük Türk milletinin, değerli vatandaşlarımızın, Türk-İslam aleminin bayramını yürekten kutluyorum. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu:

Aziz milletimiz, 1 ay boyunca komşularımızla, akrabalarımızla ve dostlarımızla sevgimizi, kardeşliğimizi ve sofralarımızı paylaştık. Birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirerek, Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Bu yaşadığımız güzel duyguları hayatımızın her alanına yayabilmek temennisiyle ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Hep birlikte, güzel yarınlara. Hayırlı Bayramlar Türkiye!

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek:

Üreticilerin umutlarını, sağlık çalışanlarımızın fedakarlığını, işçimizin ve kamu emekçimizin alın teri verimini, çiftçimizin harman sevincini, çarşılarımızın şenliğini, gençliğimizin Atatürk devrimine bağlılığını, sanayici ve tüccarımızın bereketini, emeklimizin huzur ve barış özlemini, Mehmetçiğimizin ve polisimizin öz güven ve cesaretini, Anadolu ve Trakyamızın yüksek ahlakını ve erdemlerini, komşularımızın kardeşliğini, ufukta görünen kamucu ve paylaşmacı insanlığın barışını, Asya'nın çağdaş uygarlık atağını ve bütün milletimizin başı dik yaşama kararını onurla, gururla, şenlikle paylaşacağımız nice bayramlar dileğiyle Türk milletinin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı kutlarım

Yorumlar