Anasayfa /  Spor

Sivasspor - Çaykur Rizespor maçı canlı izle Justin tv - beIN Sports 1 şifresiz izle

Süper Lig'de 19'uncu haftanın kapanış maçında Lider Sivasspor sahasında Karadeniz temsilcisi Çaykur rizespor'u ağırlıyor. Futbolseverlerin sonucunu merakla beklediği Sivasspor - Çaykur Rizespor maçı nasıl izlenecek? İşte Sivasspor - Çaykur Rizespor maçı canlı izle Justin tv - beIN Sports 1 izle seçeneği

Abone ol
Abone ol 27 Ocak 2020 18:30

Süper Lig'de 19'uncu haftanın kapanış maçında Lider Sivasspor sahasında Karadeniz temsilcisi Çaykur rizespor'u ağırlıyor. Futbolseverlerin sonucunu merakla beklediği Sivasspor - Çaykur Rizespor maçı nasıl izlenecek? İşte Sivasspor - Çaykur Rizespor maçı canlı izle Justin tv - beIN Sports 1 izle seçeneği.

Sivasspor - Çaykur Rizespor maçı canlı izle Justin tv - beIN Sports 1 izle

Süper Lig'de 19. haftanın kapanış maçında lider Sivasspor sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Peki Sivasspor - Çaykur Rizespor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Sivasspor ile Çaykur Rizespor Süper Lig'de 19. haftanın kapanış maçında 3 puan mücadelesi verecek. Beşiktaş'ı yenerek ikinci yarıya başlayan ve en yakın rakibiyle arasında 4 puan fark bulunan Sivasspor bugün kazanarak bu puan farkını korumak ve şampiyonluk yarışında iddialı olduğunu göstermek istiyor. İkinci yarıya önemli transferlerle giren Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından Sivasspor karşısında da kazanmak istiyor. 

Sivasspor - Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni 4 Eylül Stadı'nda bu akşam saat 20:00'de başlayacak mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak. Abdülkadir Bitigen'in yöneteceği mücadelenin canlı skor takibi ve detaylar trhaberler.com'da.  

Sivasspor - Çaykur Rizespor muhtemel 11'ler...

Sivasspor: Samassa, Barış, Appindangoye, Caner, Ziya, Hakan Arslan, Fatih, Emre, Mert Hakan, Kone, Yatabare

Çaykur Rizespor: Gökhan, Morozyuk, Abarhoun, Talbi, Melnjak, Abdullah, Vetrih, Boldrin, Harmash, Samudio, Skoda

Sivasspor ile Çaykur Rizespor 16. randevuda

Süper Lig´in 19. hafta maçında lider DG Sivasspor, yarın Çaykur Rizespor ile 16. kez karşı karşıya gelecek.

İki ekip arasında geride kalan 15 lig maçının 4’ünü Sivasspor, 5’ini de Çaykur Rizespor kazandı. 6 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Geride kalan 15 karşılaşmada Demir Grup Sivasspor 15, Çaykur Rizespor ise 14 kez fileleri havalandırdı. Sivas’ta oynanan 7 karşılaşmada ise Yiğidolar 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederken 2 kez de rakibine mağlup oldu.

Sivasspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumunda oynanacak olan maçta Kayseri bölgesi hakemlerinden Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Müsabaka saat 20.00’de başlayacak.

Sivas seriyi egale etmek istiyor

Süper Lig’de 10 maçtır mağlup olmayan ve 21 maçtır rakip fileleri havalandıran lider Sivasspor, iki alanda da tarihinin en uzun serilerini egale etmek için sahaya çıkacak. Kırmızı-beyazlı takım son 10 maçta 9 galibiyet ve 1 beraberlik alarak haftalardır liderlik koltuğunda oturuyor.

Sivasspor’un 461. maçı  

 

Sivasspor Süper Lig´de 461. maçına çıkıyor. Sivasspor, 2005-2006 sezonunda merhaba dediği Spor Toto Süper Lig ve Süper Final Avrupa Ligi Grubunda bugüne kadar 460 müsabakaya çıktı. Yiğidolar, Süper Toto Süper Lig´de 175 galibiyet, 119 beraberlik ve 165 mağlubiyet aldı. 642 kez rakip fileleri havalandıran Sivasspor, 610 golü de kalesinde gördü. Sivasspor ligde toplam 644 puan topladı.

Yorumlar