Anasayfa /  Foto Galeri

Sinemada bu hafta! İşte bu hafta seyirci karşısına çıkan yapımlar...

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 film vizyona girecek. Bunlardan biri de ressam Fikret Mualla'nın hikayesini anlatan 'Renklerde Kaybolan Hayat'... Sinemada bu hafta! İşte bu hafta seyirci karşısına çıkan yapımlar...

Sinemada bu hafta! İşte bu hafta seyirci karşısına çıkan yapımlar... - Sayfa 1

Renklerde Kaybolan Hayat: Fikret Mualla
Metin Güngör'ün uzun yıllardır üzerinde çalıştığı "Renklerde Kaybolan Hayat", sanat hayatı ve yaşantısıyla kendine has bir ressam olan Fikret Mualla'nın hikayesini anlatıyor.

Güngör'ün yönetmenliğini yapıp başrolünde de yer aldığı biyografi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Tayfun Sav, Okan Bayülgen, Şebnem Schafer ve Bedri Baykam gibi isimler de yer alıyor.

Sinemada bu hafta! İşte bu hafta seyirci karşısına çıkan yapımlar... - Sayfa 2

Cin Bebek 2
Haftanın bir diğer yerli korku filmi olan "Cin Bebek 2", cin kavimleriyle kendi mücadelesini vermek durumunda kalan bir adamın hikayesini anlatıyor.

Buse Sevindik, Ömer Polat, Onur Çimen, Umut Şeddadi ve Esra Kocabaş'ın oynadığı filmi Bülent Aydoslu yönetti.

Sinemada bu hafta! İşte bu hafta seyirci karşısına çıkan yapımlar... - Sayfa 3

Big Kill
Scott Martin'in yönetmenliğini yaptığı; Jason Patric, Lou Diamond Phillips, Christoph Sanders, Scott Martin ve Stephanie Beran'ın başrollerinde yer aldığı "Big Kill" izleyici ile buluşacak.

Aksiyon ağırlıklı Western türündeki film; Philadelphia'dan gelen bir yeni yetme, iki meşum, bir firari kumarbaz ve bir tehlikeli vaizin yollarının Big Kill kasabasında kesişmesiyle patlak veren olaylar etrafında şekilleniyor.

Sinemada bu hafta! İşte bu hafta seyirci karşısına çıkan yapımlar... - Sayfa 4

İntikam Soğuk Duş
Engin Akyıldırım'ın yönetmenliğini üstlendiği "İntikam Soğuk Duş"ta Gümrah Tolu, Sezen Aşırt, Alpay Atilla, Muhammet Toy ve Murat Emirhan rol aldı.

Korku türündeki film, ailesiyle sıradan bir hayata sahip olan bir gencin değişen yaşamını odağına alıyor.