Anasayfa /  Kültür sanat /  Sinema

Recep İvedik 5 filmi izle (Sinemalar)

Recep İvedik 5 filmi gösterime girdi. Peki Recep İvedik 5 seansları dolu mu? Recep İvedik 5 gösterime girer girmez çoğu salonda yer kalmadı. İşte Recep İvedik 5 filmi hakkında merak edilenler ve Recep İvedik 5 filmi izle...

Abone ol
Abone ol 21 Şubat 2017 10:41

Recep İvedik 5 filmi gösterime girdi. Peki Recep İvedik 5 seansları dolu mu? Recep İvedik 5 gösterime girer girmez çoğu salonda yer kalmadı. İşte Recep İvedik 5 filmi hakkında merak edilenler ve Recep İvedik 5 filmi izle...







Recep İvedik salonları kapattı

Recep İvedik'ten IMDb notu 7,5 olan Hollywood yapımı 'Silince' filmine sinema salonlarında darbe geldi. Martin Scorsese'ın "Silence" filminin vizyon tarihi, Mars Grup'un dağıtımcılığını üstlendiği Recep İvedik 5'ten ötürü salon kalmaması nedeniyle ertelendi.

Bu hafta 1'i yerli 3 film vizyona girdi. Vizyona giren filmler içindeki tek yerli yapım olan 'Recep İvedik 5' oldu. 'Ay Işığı' ve 'Parçalanmış' filmleri, ise yabancı yapımlar olarak sinemaseverlerle buluştu.

Recep İvedik, Mars Grup'a bağlı Cinemaximum salonlarının tümünde gösterilirken, 'Silence' filminin 17 Şubat'taki Türkiye vizyon tarihinin Recep İvedik'ten ötürü boş salon kalmamasıyla nedeniyle ertelendiği duyuruldu.

74 yaşındaki dünyaca ünlü Amerikalı film yönetmeni Martin Scorsese'un filmi olan Silince'ın oyuncu kadrosunda ise Andrew Garfield, Adam Driver, Liam Neeson, Tadanobu Asano, Ciarán Hinds, Shinya Tsukamoto, Issey Ogata gibi isimler yer alıyor.







RECEP İVEDİK 5 FİLM KONUSU



Recep İvedik serisinin beşinci filmi olan yapımda Recep bu sefer yanındaki ekiple birlikte yarım kalan önemli bir işi tamamlamak için yollara dökülüyor. Çeşitli spor dallarında profesyonel olarak ter döken genç sporcuları müsabakalara taşımayı görev edinen İvedik, kaş yaparken yine göz çıkartıyor ve Türkiye'yi atletizm, boks, güreş vb. sporlarda temsil etmek İvedik ve ekibine düşüyor!







Filmin yönetmenliğini gelenek bozulmadan yine Togan Gökbakar üstlenirken, başrol Şahan Gökbakar'a Orkan Varan ve Deniz Ceylan isimleri eşlik ediyor. Çamaşırhane firmasının yapımcılığını üstlendiği filmde müzikler Ömer Özgür'e, görüntü yönetimi ise Gérard Simon'a emanet.  

RECEP İVEDİK 5 FRAGMANI





Etiketler recep ivedik
Yorumlar