Anasayfa /  Kültür sanat /  Sinema

Ölüm Yarışı HD 2 filmi full izle - Sinema filmi tek parça full film izle

Ölüm Yarışı HD 2 filmi full izle - Sinema filmi tek parça full film izle. Ölüm Yarışı 2 konusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Ölüm Yarışı 2 başrolünde Luke Goss ve Sean Bean yer alırken film aksiyon sahneleri ile izleyenleri mest etmeyi başarıyor.

Abone ol
Abone ol 22 Ocak 2019 18:19

Ölüm Yarışı 2 filmi full izle - Sinema filmi tek parça full film izle. Ölüm Yarışı 2 konusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Ölüm Yarışı 2 başrolünde Luke Goss ve Sean Bean yer alırken film aksiyon sahneleri ile izleyenleri mest etmeyi başarıyor. 





 

Ölüm Yarışı 2, hapisanede geçen hikayede silahlarla donatılmış arabalarla yarışmak, yarışta üst üste 5 kez birinci gelen özgürlüğüne kavuşacaktır.İşte Ölüm Yarışı 2 filminin kadrosu ve konusu ile ilgili ayrıntılar…

ÖLÜM YARIŞI 2 FİLMİ KONUSU

Luke, (Luke Goss) Markus Kane (Sean Bean) için çalışan bir suçludur. Markus, Luke’dan bir bankayı soymasını ister. Luke işi kabul eder ancak soygun esnasında bir banka görevlisini istemeden de olsa öldürür. Federal bir suç işlediği için onu özelleştirilmiş tamamen sivillerin yönetimin de olan Ada Hapishanesine gönderirler burası çok vahşi bir hapishanedir ölümüne mahkumları dövüştürerek büyük bir bahis şebekesi kurulmuştur. Luke er ya da geç bu sistemin bir parçası olmaya zorlanır. Hapishane yönetimi artık dövüşlerin eskisi kadar popüler olmadığına karar vererek yeni bir konsept yaratılmasını ister bu işten sorumlu güzel haber spikeri September Jones (Lauren Cohan) ölümcül olan başka bir yarışma düzenler. Bu kez dövüş yerine silahlarla donatılmış arabalarla yarışmak, yarışta üst üste 5 kez birinci gelen özgürlüğüne kavuşacaktır. Ama bir sorun vardır yarışı sağ olarak bitirmek gerekmektedir. Luke yarışa girmeye zorlanır artık dönüş yoktur yarışların tümünü kazanmak zorundadır. Film de Luke Goss’a Dünyaca ünlü Latin Çıplak model Tanit Phoenix’de eşlik ediyor.

ÖLÜM YARIŞI 2 OYUNCULARI

Ölüm Yarışı 2 filminin oyuncu kadrosu içerisinde Luke Goss, Lauren Cohan, Sean Bean yer alıyor.


Yorumlar