Anasayfa /  Kültür sanat /  Sinema

Netflix'in en çok izlenen filmleri belli oldu!

Online dizi ve film platformu Netflix'in en çok izlenen 10 filmi belli oldu. Oscar ödüllü Roma filmi, listeye en son sıradan giriş yaptı. Zirveyi ise 'Fyre: The Greatest Party That Never Happened' filmi koruyor.

Abone ol
Abone ol 17 Mayıs 2019 11:39

Online dizi ve film platformu Netflix'in en çok izlenen 10 filmi belli oldu. Oscar ödüllü Roma filmi, listeye en son sıradan giriş yaptı. Zirveyi ise 'Fyre: The Greatest Party That Never Happened' filmi koruyor.

Roma

İzlenme sayısı: 1.053.436

Oscarlı yönetmen Alfonso Cuarón, Meksiko'nun 1970'lerdeki siyasi kargaşa ortamında, bir evde hizmetçi olarak çalışan bir kadının canlı ve duygusal bir portresini sunuyor.

Velvet Buzzsaw

İzlenme sayısı: 1.262.910

Korkulan bir eleştirmenin, soğuk bir galeri sahibinin ve hırslı bir asistanın kısa süre önce ölen bir ressamın tablolarını havada kapması korkunç sonuçlara yol açar.

Close

İzlenme sayısı: 1.299.353

Sam, çatışmalara alışkın özel bir korumadır. Müşterisi olan vâris, saldırganların hedefi hâline gelince hem onu korumak hem de ona kendini korumayı öğretmek zorundadır.

Bleach

İzlenme sayısı: 1.366.049

Lise öğrencisi Ichigo bir anda ölüm meleği yetenekleri elde edince güçlerini geri vermeyi çok ister. Ama önce birkaç ruh toplamalıdır.

Death Note

İzlenme sayısı: 1.801.109

Gizemli bir deftere sahip olan Japon lise öğrencisi, deftere adını yazdığı herkesi öldürme gücüne sahip olduğunu fark eder.

IO

İzlenme sayısı: 2.059.172

Ölmekte olan Dünya'yı kurtaracak bir yol arayan genç bir bilim insanı, gezegenden kaçmak için son uzay aracını yakalamaya çalışan bir adamla ilişkili bir bağlantı bulur.

Polar

İzlenme sayısı: 2.385.292

Netflix’in bu yıl çıkardığı diğer bir film olan Polar, kiralık katilliği bırakmış bir adam olan Duncan Vizla’nın yine olayların ortasında kalmasına odaklanıyor. Ünlü film serisi John Wick’e benzerliğiyle dikkat çeken yapımın başrolünü ise Mads Mikkelsen üstleniyor.

Triple Frontier

İzlenme sayısı: 2.539.826

Özel kuvvetler eski mensubu beş arkadaşın Güney Amerikalı bir uyuşturucu baronunu devirmek için tekrar bir araya gelmesi, istenmeyen bir dizi sonucu beraberinde getirir.

Bird Box

İzlenme sayısı: 2.683.494

Görünmeyen uğursuz bir varlığın toplumun büyük kısmını intihara sürüklemesinden beş yıl sonra, hayatta kalan bir kadın ve iki çocuğu güvenli bir yere ulaşmaya çabalar.

Fyre: The Greatest Party That Never Happened

İzlenme sayısı: 2.822.635

Fyre Festivali, sosyetik özel bir adada lüks bir müzik deneyimi olarak tanıtıldı. Ama kibirli bir girişimcinin ellerinde müthiş bir başarısızlıkla sonuçlandı.






Yorumlar