Anasayfa /  Kültür sanat /  Sinema

Full film izle - Müslüm Baba filmi full izle - Müslüm Baba full hd film izle

Müslüm Baba filmi tek parça full izle - Müslüm Baba full hd film izle. Müslüm Baba filmi rekor bir gişe beklentisiyle sinemalarda yerini aldı. Sinemalarda gösterime giren Müslüm filmi izlemek için tıklayınız. Müslüm filmi tek part full izle.

Abone ol
Abone ol 03 Mart 2019 16:49

Müslüm Baba filmi tek parça full izle - Müslüm Baba full hd film izle. Müslüm Baba filmi rekor bir gişe beklentisiyle sinemalarda yerini aldı. Sinemalarda gösterime giren Müslüm filmi izlemek için tıklayınız. Müslüm filmi tek part full izle.

Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filmi gösterime girdi. Müslüm Baba filmi rekor bir gişe beklentisiyle sinemalarda yerini aldı. Sinemalarda gösterime giren Müslüm filmi izlemek için tıklayınız. Müslüm filmi tek part full izle.



MÜSLÜM FİLMİ TEK PART FULL İZLE



 

MÜSLÜM FİLMİ ÖZETİ VE DETAYLAR

Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziğine, çocukluğundan ölümüne kadar geçen zamanda yaşamına etki eden kişilere, çok sevdiğini her fırsatta dile getirdiği eşi Muhterem Nur’a odaklanılıyor. Timuçin Esen’in Müslüm Gürses’i canlandırdığı filmde, Muhterem Nur'a Zerrin Tekindor, Müslüm Gürses'in babasına ise Turgut Tunçalp hayat veriyor. Yönetmenliğini, Türkiye'nin geçen yılki Oscar yar





O SES TÜRKİYE'DE ŞAHİN KENDİRCİ RÜZGARI ESTİ







Usta sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını anlatan 'Müslüm' filminin 1 yıl süren çekimleri için 21 milyon lira harcandı. Yapılan haberlerin ardından Müslüm filminin ne zaman vizyona gireceği ve Müslüm Gürses'i kimin canladırdığı araştırımlaya başlandı. Peki, Müslüm filmi ne zaman vizyona giriyor? Müslüm Gürses'i kim canlandırıyor? Tüm detaylarıyla haberlerimizde... Arabesk müziğin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayatını anlatan "Müslüm" filmi, 26 Ekim'de vizyona giriyor. Müslüm Gürses'i Timuçin Esen'in, Muhterem Nur'u Zerrin Tekindor'un canlandırdığı film, kadrosu ve konusu kadar bütçesiyle de iddialı. Filmin maliyetinin tam 21 milyon lira olduğu ortaya çıktı. Çekimleri 1 yıl süren filmin yapımcısı Mustafa Uslu'nun sonuçtan çok memnun olduğu gelen haberler arasında. Yapım şirketi, filmle en az 4 milyon seyirciye ulaşmayı hedefliyor. Aynı yapım şirketi geçen yıl çektikleri "Ayla" için de 14 milyon lira harcamış ve o film 5 milyon 588 bin kişi tarafından izlenmişti. Arabesk müziğin usta isimlerinden biri olan ve kendine has tarzı ile milyonların sevgisinin kazanan Müslüm Gürses, 3 Mart 2013 yılında aramızdan ayrıldı. Vefatı ile sevenlerini yasa boğan sanatçının acısı, yüreklerin en derininde yaşanıyor. Zirveye taht kurmuş, milyonlarca kişi tarafından sevilen ve albümleri milyonlar satan bir sanatçı olmasına rağmen mütevazi ve mahcup tavırları olan usta sanatçı, aradan yıllar geçse de unutulmuyor.

Müslüm' filminin vizyona girmesine sayılı günler kaldı. Usta sanatçının hayatını anlatan 'Müslüm' filminin 1 yıl süren çekimleri için 21 milyon lira harcandı. Peki, Müslüm filmi ne zaman vizyona girecek? Müslüm Gürses'i kim canlandırıyor? Tüm detaylarıyla haberimizde... Gerçek adı Müslüm Akbaş‘tır. Müslüm Gürse 7 Mayıs 1953 tarihinde Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinin Fıstıközü köyünde doğdu. Babası Mehmet Akbaş, annesi Emine Akbaş‘tır. Zeyno ve Ahmet isimlerinde iki kardeşi olan Gürses’in babası çiftçilikle uğraşıyordu ve bağlama çalıyordu. Çocukluğunun ilk yılları Şanlıurfa’da geçti. 3 yaşındayken ekonomik nedenlerden dolayı ailesiyle birlikte Adana’ya göç etti. Burada terzi çıraklığı ve kunduracılık yaptı. İlkokulu bitirdikten sonra eğitim hayatına devam etmeyen Gürses; 14 yaşındayken Adana Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen yarışmaya katıldı ve birinci oldu. 1968 yılında albüm yapmak için İstanbul‘a geldi. Bu dönemde çıkardığı Emmioğlu/Ovada Taşa Basma isimli plağı 300 bin satış yaparak büyük bir rekor kırdı. Gün geçtikçe tanınan Gürses, şöhretinin ilk yıllarında çıktığı Anadolu turnesi sırasında büyük bir kaza geçirdi ve alın kemiği kırıldı. Kaza sonrası çıkardığı 'Özür diliyorum senden', 'İsyankar', 'Ben insan Değil miyim' gibi albümlerle çıkışını sürdüren Gürses, arabesk türünde en çok ilgi gören isimlerden biri oldu. 1979'da ilk defa İsyankar filmiyle kamera karşısına geçti. 1985 yılında çocukluğunda hiçbir filmini kaçırmadığı ve büyük bir hayranlık duyduğu sinema oyuncusu Muhterem Nur‘la evlendi.

21 MİLYON LİRA HARCANDI

Arabesk müziğin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayatını anlatan "Müslüm" filmi, 26 Ekim'de vizyona giriyor. Müslüm Gürses'i Timuçin Esen'in, Muhterem Nur'u Zerrin Tekindor'un canlandırdığı film, kadrosu ve konusu kadar bütçesiyle de iddialı. Filmin maliyetinin tam 21 milyon lira olduğu ortaya çıktı.

4 MİLYON İZLENME HEDEFLİYORLAR

Çekimleri 1 yıl süren filmin yapımcısı Mustafa Uslu'nun sonuçtan çok memnun olduğu gelen haberler arasında. Yapım şirketi, filmle en az 4 milyon seyirciye ulaşmayı hedefliyor. Aynı yapım şirketi geçen yıl çektikleri "Ayla" için de 14 milyon lira harcamış ve o film 5 milyon 588 bin kişi tarafından izlenmişti.

Müslüm Gürses ne zaman öldü?

Arabesk müziğin usta isimlerinden biri olan ve kendine has tarzı ile milyonların sevgisinin kazanan Müslüm Gürses, 3 Mart 2013 yılında aramızdan ayrıldı. Vefatı ile sevenlerini yasa boğan sanatçının acısı, yüreklerin en derininde yaşanıyor. Zirveye taht kurmuş, milyonlarca kişi tarafından sevilen ve albümleri milyonlar satan bir sanatçı olmasına rağmen mütevazi ve mahcup tavırları olan usta sanatçı, aradan yıllar geçse de unutulmuyor.

MÜSLÜM GÜRSES HAYATI

Gerçek adı Müslüm Akbaş‘tır. Müslüm Gürse 7 Mayıs 1953 tarihinde Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinin Fıstıközü köyünde doğdu. Babası Mehmet Akbaş, annesi Emine Akbaş‘tır. Zeyno ve Ahmet isimlerinde iki kardeşi olan Gürses’in babası çiftçilikle uğraşıyordu ve bağlama çalıyordu. Çocukluğunun ilk yılları Şanlıurfa’da geçti. 3 yaşındayken ekonomik nedenlerden dolayı ailesiyle birlikte Adana’ya göç etti. Burada terzi çıraklığı ve kunduracılık yaptı. İlkokulu bitirdikten sonra eğitim hayatına devam etmeyen Gürses; 14 yaşındayken Adana Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen yarışmaya katıldı ve birinci oldu.

1968 yılında albüm yapmak için İstanbul‘a geldi. Bu dönemde çıkardığı Emmioğlu/Ovada Taşa Basma isimli plağı 300 bin satış yaparak büyük bir rekor kırdı. Gün geçtikçe tanınan Gürses, şöhretinin ilk yıllarında çıktığı Anadolu turnesi sırasında büyük bir kaza geçirdi ve alın kemiği kırıldı. Kaza sonrası çıkardığı ''Özür diliyorum senden'', ''İsyankar'', ''Ben insan Değil miyim'' gibi albümlerle çıkışını sürdüren Gürses, arabesk türünde en çok ilgi gören isimlerden biri oldu. 1979'da ilk defa İsyankar filmiyle kamera karşısına geçti. 1985 yılında çocukluğunda hiçbir filmini kaçırmadığı ve büyük bir hayranlık duyduğu sinema oyuncusu Muhterem Nur‘la evlendi.

Gürses’in, 2006‘da yazar Murathan Mungan’la ortak projesi ''Aşk Tesadüfleri Sever'' müzik marketlerdeki yerini aldı. 2010 yılının Kasım ayında ''Yalan Dünya'' isimli albümü çıkardı. 15 Kasım 2012'de kalbine stent takılan Müslüm Gürses’in karaciğer ve böbreklerinde çıkan sorunlar nedeniyle 18 Kasım 2012 günü durumu ağırlaştı. Yaklaşık 4 ay Memorial Şişli Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde solunum cihazına bağlı olarak tutulan Müslüm Gürses 3 Mart 2013 tarihinde 60 yaşında vefat etti.

Filmleri

2011 – Şov Bizinıs

2008 – Esrarlı Gözler

2007 – Amerikalılar Karadeniz’de 2

2005 – Balans ve Manevra

2002 – Ömerçip

2002 – Bir Akıllı Bir Deli

2002 – Muhabbet Kuşları

1990 – Dertler İnsanı

1990 – Dünya Boştur

1988 – Yalnızlık Korkusu

1988 – Sevmemeli

1987 – Oğlum

1987 – Talihsizler

1986 – Töre

1986 – Yıkıla Yıkıla

1986 – Seher Vakti

1986 – Çığlık

1986 – Beleşçiler

1986 – Küskünüm

1986 – Kader Rüzgarı

1986 – Kısmetin En Güzeli

1985 – Yaranamadım

1985 – Kul Kuldan Beter

1985 – Güldür Yüzümü

1985 – İkizler

1984 – Garibanlar

1984 – Bir Yıldız Doğuyor

1984 – Çare Sende Allah’ım

1984 – Sev Yeter

1984 – Ağlattı Kader

1983 – Anlatamadım

1981 – Mutlu Ol Yeter

1980 – Bağrı Yanık

1980 – Hasret

1980 – İtirazım Var

1980 – Kul Sevdasi

1980 – Hasret

1980 – Zeytin Gözlüm

1979 – İsyankar

Albümleri

Aldatılanlar

Ayrılık Acı Bir Şey

Açık Hava Konserleri 1

Ah Gülüm

Altın Şarkılarım

Anlatamadım

Arkadaş Kurbanıyım, Benim Kaderim

Arkadaşım

Aşk Tesadüfleri Sever

Bakma

Bekle Sevgilim – Nerelerdesin

Benim Meselem

Bir de Benden Dinleyin

Bir Bilebilsen – Zalim

Bir Fırtına Kopacak

Bir Kadeh Daha Ver

Biz Babadan Böyle Gördük

Bizi Kimse Ayıramaz

Canım Dediklerim

Dağlarda Kar Olsaydım

Dertler İnsanı

Dünya Yalan

Düşenin Dostu Olmaz

Esrarlı Gözler

Garipler

Gitme

Gönlünüzdeki Altın Şarkılar

Gönül Teknem

Güldür Yüzümü

Güle Güle Git

Hani Söz Vermiştin

Herşey Yalan

İkimizin Yerine

İsyankar

Kısmetim Kapanmış

Küskünüm

Müslüm Gürses Konseri

Mahsun Kul

Maziden Bir Demet

Meyhaneci – Kırık Sazım

Mutlu Ol Yeter

Müslümce turkuler

Müzik Ziyafeti

Müslümce 92

Nerelerdesin

Öldürdüğün Yetmedi mi

Paramparça

Sadece Türk Sanat Müziği

Senden Vazgeçmem

Sevda Yolu

Sultanım

Talihsizler

Tanrı İstemezse

Topraktan Bedene

Tövbe Etmek – Bir Avuç Gözyaşı

Usta – Ne Yazar

Uyanma Zamanı – Kıyak Bitti

Vay Canım Vay

Vefasız Alem

Yanarım

Yanlış Yaptın

Yaranamadım

Yıkıla Yıkıla

Zavallım

Zincirli Kuyu

MUHTEREM NUR KİMDİR?

Gerçek adı Aysel Muhterem Kısa’dır. Muhterem Nur; 31 Aralık 1932 tarihinde Makedonya'nın Manastır şehrinde dünyaya geldi. 16 yaşındaki annesini doğum sırasında kaybetti, babasını hiç tanımadı. ''Anne'' dediği teyzesi tarafından büyütüldü. O dönem Yugoslav hükümetinin Müslümanlara yaptığı aşırı baskılar sonucu ailesiyle birlikte Türkiye'ye göç etti. Burada diğer göçmenlerle birlikte Tekirdağ'a yerleştirildiler.

Fakat tüm servetini Manastır’da bırakan ailesi yaşadığı zor şartlara daha fazla dayanamayıp 1942’de İstanbul Eyüp’te küçük bir eve sığındılar. Yeni nüfus cüzdanıyla adı Aysel Muhterem, soyadı da Kısa oldu. Çocukluğu Eyüp semtinde geçti. İlköğrenimini Eyüp 36. İlkokulunda tamamladı. Daha sonra fabrika işçisi olarak çalışmaya başladı. 1950 yılında Suzan Yakar Rutkay‘ın desteğiyle ''Yıldızlar Revüsü'' filminde figüran olarak sinema hayatına girdi.

Bu dönemde fabrikadaki işinden ayrılarak günde 5 lira ücretle filmlerde figüranlık yapmaya başladı. 1958 yılında Üç Arkadaş filminde başrol oynadı. Film sayesinde geniş kitleler tarafından tanınan Nur, kariyerinde hızlı bir yükselişe geçti. Başrol olarak birçok filmde rol aldı. Ancak daha sonra iş yapamaz hale geldi. Maddi sorunlar nedeniyle büyük sıkıntılar çekti. Sonunda ödeyemediği borçları yüzünden 10 gün hapis yattı.

1965 yılından itibaren sinema çalışmalarını azaltarak dansözlük yapmaya başladı. 1967’de şarkıcı olarak sahneye çıktı. Daha sonra yeniden sinemaya döndü.

Özel hayatı

Muhterem Nur, 1961 yılında gazeteci-aktör Işın Kaan ile evlendi, 1963'de boşandı. Daha sonra Memduh Ün, Cihat Aşkın, Yılmaz Duru, Efkan Efekan, Ümit Utku gibi bazı kişilerle birlikte oldu. Mayıs 1982'de arabesk müziğinin ünlü sanatçısı Müslüm Gürses ile bir turne sırasında tanıştı. 5 Mayıs 1986 tarihinde Beykoz Evlendirme Memurluğu’nda Gürses ile gizlice evlendi.

Ödülleri

4. Adana Altın Koza Film Şenliği, 1972, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu - Kara Gün filmi

17. İstanbul Film Festivali - 1998 - Onur Ödülü

3. İpekyolu Film Festivali - 2008 - Onur Ödülü

Filmleri

Bir Akıllı Bir Deli 2002

Yuva - 1990

Kuşlu Çorap - 1988

Küskünüm - 1986

Dokuzuncu Hariciye Koğuşu - 1985

İkizler - 1985

Sev Yeter - 1984

Son Akın - 1982

Zeytin Gözlüm - 1980

Denizin Kanı - 1978

Ayyaş - 1974

Eski Kurtlar - 1974

Bacım - 1974

Kaderim - 1973

Şehvet Kurbanı - 1972

Gecekondu Rüzgarı - 1972

Kara Gün - 1971

Öksüz Gülnaz - 1970

Sevenler Ölmez - 1970

Babaların Günahı - 1970

Yanık Kezban - 1970

Dağlar Kızı Reyhan - 1969

Kanlı Gelinlik - 1969

Yiğit Anadolu'dan Çıkar - 1969

Şen Ola Düğün Şen Ola - 1969

İki Günahsız Kız - 1969

Ana Mezarı - 1969

Yılın Kadını Değil - 1969

Bana Derler Fosforlu - 1969

Eşkiya Kanı (Hakimo) - 1968

Kara Gözlüm Efkarlanma - 1968

Kabadayı - 1968

Urfa İstanbul - 1968

Kanunsuz Toprak - 1967

Ali'yi Gördüm Ali'yi - 1967

Ecelin Geldi Yavrum - 1967

Erkek Adam Sözünde Durur - 1967

Nemli Dudaklar - 1967

Sevda - 1967

Kocadağlı - 1967

Garipler Sokağı - 1967

Zalimler - 1966

İçimdeki Alev - 1966

Yiğit Yaralı Olur - 1966

Veysel Karani - 1965

Yaralı Kartal - 1965

Ekmek Kavgası - 1965

Şeker Hafiye - 1965

Hazreti Eyüb'ün Sabrı - 1965

Dağ Çiçeği - 1965

Çapkınlar Kralı - 1965

Erkekler Ağlamaz - 1964

Fabrikanın Gülü - 1964

Koçero - 1964

Isdırap Çocukları - 1964

Paylaşılmayan Sevgili - 1964

Hayat Kavgası - 1964

Yüz Karası - 1964

Manyaklar Köşkü - 1964

Kaldırımlar Üstünde - 1964

Nem Alacak Felek Benim - 1964

Altın Kelepçe - 1964

Anne / Çok Gördü Felek - 1964

Baba Hasreti - 1964

Güzel Kadınlar Çetesi + 1964

Günah Bende mi - 1964

Son Karar - 1964

Beni Osman Öldürdü - 1963

Çapraz Delikanlı - 1963

Kezban - 1963

Ali Derler Adıma - 1963

Yaralı Ceylan - 1963

Bir Öpücük Ver Bana - 1963

Can Pazarı - 1963

Ölüme Çeyrek Var - 1963

Nişan Yüzüğü - 1963

Kızlar Büyüdü - 1963

Ayşecik Fakir Prenses - 1963

Yolcu - 1963

Çifte Kumrular - 1962

Ağlama Sevgilim - 1962

Aşk Bekliyor - 1962

Belki Bir Sabah Geleceksin - 1962

Beş Kardeştiler - 1962

Derdimden Anlayan Yok - 1962

Çiğdem - 1962

Genç Osman - 1962

Gurbet Yolcuları - 1962

Meteliksiz Aşıklar - 1962

Kader Yollarımızı Ayırıyor - 1962

Kayıp Kız Ayla - 1962

Kelle Koltukta - 1962

Köyün Güzeli - 1962

Mağrur Kadın - 1962

İki Yetime - 1961

Yavru Kuş - 1961

Bitmeyen Mücadele - 1961

Biz İnsan Değil miyiz - 1961

Çılgın Aşk - 1961

Derbeder / Kırık Aşk - 1961

Gönlüm Yaralı - 1961

İnleyen Dağlar - 1961

Kadın Asla Unutmaz - 1961

Yaman Gazeteci - 1961

Ölüm Film Çekiyor - 1961

Sabırtaşı - 1961

Seni Benden Alamazlar - 1961

Yedi Günlük Aşk - 1961

Unutamadığım Kadın - 1961

Külkedisi - 1961

Hancı - 1961

Yeşil Kurbağalar - 1960

Ayşecik - 1960

Ayşem Kınalı Gelin - 1960

Can Mustafa - 1960

Mahallenin Sevgilisi - 1960

Meryem - 1960

Şeytan Kız - 1960

Talihsiz Yavru - 1960

Yak Bir Sigara - 1960

Ateşten Damla - 1960

Ben Bir Günahsızım - 1959

Ben Kahpe Değilim - 1959

Kaderim Böyle İmiş - 1959

Son Yolcu - 1959

Üç Kızın Hikayesi - 1959

Aşk Rüyası - 1959

Aşkın Acıları - 1959

Aşkın Gözyaşları / Şoför Ömer - 1959

Aşık Garip / Köy Güzeli - 1958

Ayşe'nin Çilesi - 1958

Çoban Kızı - 1958

Funda - 1958

Acı Sevda - 1958

Üç Arkadaş - 1958

Gelin Ayşem - 1957

Ceylan Emine - 1957

Zeynebin Aşkı / Güllü Fatma - 1957

Ham Meyva - 1957

Yavrularımın Katili - 1957

Yetim Ömer - 1957

Annemin Gözyaşları - 1957

Köy Canavarı - 1956

Piç / Kahpe Dünya - 1956

Sazlı Damın Kahpesi - 1956

Yetimler Ahı - 1956

Bırakın Yaşayalım - 1956

Zeynep'ın İntikamı - 1956

Kaybolan Gençlik - 1955

Hayatımı Mahveden Kadın - 1955

Izdırap Şarkısı - 1955

Karacaoğlan - 1955

Günahkar Baba - 1955

Kara Sevda - 1955

Yetim Yavrular - 1955

Canlı Karagöz / Mihriban Sultan - 1954

Nasreddin Hoca - 1954

Ölüme Giden Yol - 1954

Son Şarkı - 1954

Bu Nasıl Aşk - 1953

Cinci Hoca - 1953

Kara Davut - 1953

Kezban - 1953

Sarı Zeybek - 1953

Boş Beşik - 1952

İstanbul Havası / Arşak Sulukule'de - 1952

Sabahsız Geceler - 1952

Söz Müdafaanındır - 1952

Yıldızlar Revüsü - 1952

Kore'de Türk Kahramanları - 1951

Beni Mahvettiler - 1951


Yorumlar