Anasayfa /  Kültür sanat /  Sinema

Avengers 4: Endgame filmi fragmanı izle

Avengers 4: Endgame filminin ilk fragmanı yayınlandı.Sinema tarihinin en başarılı filmleri arasında yer alan Avengers: Infinity War'un devam filmi önümüzdeki yıl sinemaseverler ile buluşacak. Merakla beklenen Avengers 4 için ilk fragman yayınlandı.

Abone ol
Abone ol 08 Aralık 2018 12:26

Bu yaz 10. yılını kutlayan Marvel sinematik evreninin sevilen kahramanları geçtiğimiz yıl vizyona giren Avengers: Infinity War'da yeniden bir araya geldi. Marvel'in bugüne kadarki en iddialı filmi olan Infinity War, tüm dünyada ilgiyle karşılandı ve dünya genelinde 2.047 milyar dolar hasılat elde ederek sinema tarihinin en başarılı filmleri arasında yerini aldı.





İki parçadan oluşan bir hikayenin ilk kısmını anlatan Infinity War'un devam filmi önümüzdeki yıl vizyona girecek. Şu ana kadar Avengers 4 olarak anılan filmin merakla beklenen ilk fragmanı nihayet yayımlandı. Yayımlanan bu ilk fragman ile birlikte filmin isminin Avengers: Endgame (Yenilmezler: Oyunun Sonu) olacağı da kesinleşmiş oldu.

Ayrıca Bkz."Aquaman filmi hakkında ilk yorumlar paylaşıldı"

Iron Man, Captain America, Thor, Hulk ve Black Widow'dan oluşan orijinal Avengers ekibini yeniden bir araya getirecek Avengers: Endgame için yayımlanan bu ilk fragman, Infinity War'da yer almayan Clint Barton (Hawkeye)'ın da dönüşünü müjdeliyor. Ancak Barton bu kez Hawkeye olarak değil, çizgi romanlarda dönüştüğü bir diğer karakter olan Ronin olarak sinemaseverlerin karşısına çıkacak.


Yorumlar