Anasayfa /  Kültür sanat /  Sinema

ARİF V 216 | KAMERA ARKASI - İZLE

Arif V 216 ile ilgili yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Merakla beklenen Arif V 216'nın fragmanına ait kamera arkası görüntüleri, Twitter üzerinden paylaşıldı!

Abone ol
Abone ol 25 Mart 2017 10:39

Büyük bir ilgiyle karşılanan G.O.R.A filminin ardından A.R.O.G ile seriyi devam ettiren Cem Yılmaz’ın, serinin 3’üncü ve son filmi olan Arif V 216’dan hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz haftalarda ilk fragman gelmişti.







Serinin önceki filmleri ile izleyicileri kahkaha yağmuruna tutan Cem Yılmaz, yeni filmi ile yeniden sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Cem Yılmaz ve Kıvanç Baruönü'nün yöneteceği Arif V 216, birbiriyle bağlantılı bir olay örgüsü içeren G.O.R.A ve A.R.O.G filmlerinden farklı olarak yeni Dünya’da geçecek.Yine eğlenceli ve komik sahnelerin bizi bekleyeceği  Arif V 216'nın geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanına ait kamera arkası görüntüleri filmin resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı. 



Çekimleri 150 kişilik bir ekiple 1 günde gerçekleştirilen teaserın post prodüksiyonunun ise 3 ay boyunca sürdüğünü belirten yapımcılar, bu eğlenceli anları hayranları ile paylaştı. Aşağıdan paylaşılan kamera arkası görüntülerini izleyebilirsiniz.


Yorumlar