Anasayfa /  Kültür sanat /  Sinema

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in ‘Ailecek Şaşkınız’ın TEASER’ı 4 Ocak’ta yayınlandı video izle

Yeni yılın en merakla beklenen yapımlarından ‘Ailecek Şaşkınız’ın TEASER’ı 4 Ocak’ta yayınlandı. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrolü paylaştığı TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona giren filmden ilk görüntüler, 2018’in ilk haftasında sinemaseverlere muhteşem bir sürpriz oldu.

Abone ol
Abone ol 06 Ocak 2018 01:15

Babasının şirketinin başına geçen yeni nesil CEO Ferhat (Ahmet Kural) ve onun vazgeçilmez dostu, Finans Müdürü Gökhan (Murat Cemcir)’in maceralarını konu eden filmin ilk görüntülerinde Ahmet Kural’ın, aşık olduğu kızın babası rolündeki Cengiz Bozkurt’un hayatını kurtarmak için suni teneffüs yaptığı sahneler olay yarattı.





BEYAZ GİYİMLİ ATLI PRENS!

Kural, dikkat çeken bu sahneler hakkında “İlk kez bir sinema filminde öpüşme sahnesinde oynadım. O da Cengiz Bozkurt’la oldu” cümleleriyle espri yaptı. Komedi ve kahkaha dolu ‘Ailecek Şaşkınız’ filminde romantik bir aşığı canlandıran Kural’ın ilk buluşmada polis memuru Elif’i (Saadet Işıl Aksoy) evden ‘Hırçın Kız’ adlı atıyla alması ise herkesi güldürdü.

Kural’ın ‘Beyaz atlı prensin kapına geldi’ repliğinden sonra ‘Yalnız beyaz at bulamadım, beyaz giyindim. Beyaz virgül atlı prens. Bence bu da sayılır’ sözleri ise modern aşk masalı olarak nitelendirildi. 7’den 70’e herkesin izleyebileceği sıcacık bir aile komedisi olan ‘Ailecek Şaşkınız’ın TEASER’ı TR 40 33 Productions’ın youtube sayfasında ve 5 Ocak’tan itibaren sinemalarda izleyicinin beğenisine sunuldu.


Yorumlar