Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Sinema oyuncusu Hüseyin Elmalıpınar hayatını kaybetti

Kolpaçina filmiyle tanınan oyuncu Hüseyin Elmalıpınar, Şişli'de kalp krizi geçirdi. 1971 doğumlu Elmalıpınar, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Hüseyin Elmalıpınar neden öldü, Hüseyin Elmalıpınar kaç yaşında merak konusu oldu.

Abone ol
Abone ol 03 Mart 2022 14:14

 Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar'dan acı haber geldi. Kolpaçina, Kutsal Damacana, Ezel ve Acı Hayat gibi yapımlarla tanınan ustu oyuncu Hüseyin Elmalıpınar Şişli'de kalp krizi geçirdi. 1971 doğumlu Elmalıpınar, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Polis ekiplerinin konuyla ilgili çalışması sürüyor.

HÜSEYİN ELMALIPINAR KİMDİR?

Hüseyin Elmalıpınar 23 Mart 1971 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamlayan oyuncu, sahnenin alaylı oyuncularındandır. Tiyatroya Ankara Ekin Tiyatrosu'nda başladı.

İlk olarak Çiçek Taksi dizisi ile ekranlarda izlediğimiz oyuncu 2007 yılında yayınlanan Kutsal Damacana filminde ufak bir rol almasına rağmen unutulmayacak bir repliğe imza atarak akıllarda kalmıştır. 2009 yılında Kolpaçino filminde, Hüseyin adındaki bir kabadayıyı oynamıştır.

 

 

Yorumlar