Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Silviu Lung'dan flaş Galatasaray cevabı

Kayserispor ve Romanya Milli Takımı kalecisi Silviu Lung, Süper Lig'deki geleceği, Galatasaray iddiaları ve diğer konular üzerine konuştu.

Abone ol
Abone ol 31 Temmuz 2020 20:01

Silviu Lung'un açıklamaları şu şekilde; Kesinlikle Türkiye'de oynamaya devam etmek istiyorum. Kayseri ile sözleşmem sona erdi ama sözleşme uzatma için gelecek teklife göre karar vereceğim. Başka kulüplerle de görüşmeler var ve benim için en iyi olanı seçeceğim. Kayseri beni ne kadar seviyor göreceğiz. Yeni sözleşme için tekliflerini bekliyorum. Gerçekten sevildiğiniz bir yerden ayrılmak kolay değil.

"1-2 HAFTA DAHA DİNLENECEĞİM"

Koronavirüs dönemi sırasında 2 Ocak günü kampa gitmek için 23 saat arabayla yolculuk yaptım çünkü bütün uçuşlar iptal edilmişti. Dinlenmek için hiç fırsatım olmadı. Türkiye'de 11 Eylül'de tekrar başlayacağız. 1-2 hafta daha dinlenmek için zamanım olacak.

"BERNA GÖZBAŞI SAYESİNDE YÜKSELDİK"

"Küme düşmeyi hak etmemiştik. Sezonun ilk yarısında sorun yaşadık. 17 maçta sadece 10 puanımız vardı. Eylül'den Aralık'a kadar hocamız yoktu. Aralık'tan itibaren Berna Gözbaşı geldi ve sezonun ikinci yarısını ilk 9 takım arasında bitirdik."

"BAŞKANI ÖRNEK ALSINLAR"

"Başkanımız inanılmaz adaletli bir patron. Daha önce hiç böyle bir patronum olmadı. Bir çok başkan işleri yapma ve kulübü yönetme konusunda onu örnek almalı"

Yorumlar