Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Silahlı saldırı sonrası evi ateşe verdiler: 7 ölü

Konya'da, bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi. Saldırının ardından ev ateşe verildi.

Abone ol
Abone ol 30 Temmuz 2021 20:04

Konya'da bir evde 7 kişi ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi Enbiya Sokak'ta bir evde 7 kişinin ölü bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Eve giren sağlık ekipleri, 7 kişinin de yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında kadınlarında bulunduğu aynı aileden 7 kişi hayatını kaybetti.

Saldırının ardından ev de ateşe verildi. İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için müdahale başlattı. İlk bilgilere, ölen kişilerin silahla vurulduğu öğrenildi. Olay yerinde incelemesini sürdüren polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

 Ölenlerin kimlikleri belli oldu
Silahlı saldırıda, Yaşar, Barış, Sibel ,Serap, Serpil, İpek ve Metin Dedeoğlu isimli kişilerin hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Bölgede geniş güvenlik önlemi alınırken Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz olay yerine gitti.

Katliam evinden ilk görüntü
Kan donduran olayla ilgili henüz detaylar netleşmezken öldürülen 3 kişinin cansız bedenlerinin evin avlusunda olduğu görüldü.

 

Etiketler Konya
Yorumlar