Anasayfa /  Foto Galeri

Silahlı kavgaya karışan Mustafa Üstündağ'ın kucağında görüntülenen kadın bakın kim çıktı

Bodrum'da silahlı kavgaya karışan oyuncu Mustafa Üstündağ'ın tartışmadan sonra çekilen görüntülerde yanındaki kadının kim olduğu merak konusu olmuştu. Arabada Üstündağ'ın kucağına oturan genç kadının, Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Yağmur Koçak olduğu ortaya çıktı.

Silahlı kavgaya karışan Mustafa Üstündağ'ın kucağında görüntülenen kadın bakın kim çıktı - Sayfa 1

Geçtiğimiz gün düzenlenen Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Ralli Kupasının 1'inci Ayak Bodrum Rallisinin kupa töreninin ardından oyuncu Mustafa Üstündağ ve beraberindeki 5 kişi, ralli sırasında yaşanan kazayla ilgili komite üyelerini ihmalkarlıkla eleştirdi. Kupa töreninin yapıldığı alanda Üstündağ ile yanındakiler, komite üyeleri ve federasyon yetkilileri arasında tartışma çıktı.

Silahlı kavgaya karışan Mustafa Üstündağ'ın kucağında görüntülenen kadın bakın kim çıktı - Sayfa 2

KUCAĞINDAKİ İSİM TANIDIK ÇIKTI
Yumruklu kavgaya karışan oyuncuyu sakinleştirmeye çalışan kadının ise kim olduğu merak konusu oldu. Kavga sonrası oyuncu Mustafa Üstündağ'ın araç içerisinde kucağında oturan kız arkadaşının kimliği de belli oldu.

Silahlı kavgaya karışan Mustafa Üstündağ'ın kucağında görüntülenen kadın bakın kim çıktı - Sayfa 3

Aracın ön koltuğunda oturan Üstündağ'ı camı kapatması için zorlayan genç kadının bir dönem yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasına katılan Yağmur Koçak olduğu ortaya çıktı.

Silahlı kavgaya karışan Mustafa Üstündağ'ın kucağında görüntülenen kadın bakın kim çıktı - Sayfa 4

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, TOSFED Rallisi Kupa törenine oyuncu Mustafa Üstündağ'ın da karıştığı silahlı kavga gölge düşürdü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine federasyon yetkililerinden 3 kişi darbedilirken, Üstündağ'ın yanındaki H.K. iddiaya göre arbede sırasında tabancayla H.G.'yi sağ dizinden yaraladı. Kavga ihbarı üzerine törenin yapıldığı alana çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.