Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Sıla Türkoğlu kimdir, kaç yaşında?

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden Sıla Türkoğlu kimdir? Emanet dizisinin Seher'i Sıla Türkoğlu hakkında bilgiler.

Abone ol
Abone ol 04 Kasım 2021 17:35

EMANET SEHER KİM?

Seher Yusuf'un emanetini alan kişidir. Ablası Kevser ölürken oğlu Yusuf'u kardeşi Seher'e emanet etmiştir; yıllardır ablası Kevser'i Kırımlı ailesi yüzünden göremeyen Seher ablasının ölümü ile sarsılırken bu acılara dayanamayan babası Yusuf'da kalp krizi geçirir ve ölür.

Bir anda hem ablasını hemde babasını kaybeden Seher'in hayata tutunacak tek dalı ablasının Emanet'i Yusuf kalmıştır.

Kırımlı ailesinden yeğeni Yusuf'u kurtarmak isteyen Seher taşlaşmış bir kalbi olan Yaman'ı yumuşatmak ve insafa getirmek için uğraşırken Yaman'a aşık olacaktır.

SILA TÜRKOĞLU KİMDİR?

18 Nisan 1999 da İzmir'de dünyaya gelen Sıla Türkoğlu 21 yaşının içindedir. İzmir'in güzel kızlarından biri olan üstüne üstülük bir de Bornovalı olan Sıla Türkoğlu Ağlama Anne dizisi ile oyunculuğa daha 19 yaşında başlamıştır.

Tunay Menajerlik ile çalışan Sıla Türkoğlu Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi mezunu olan Sıla Türkoğlu üniversite eğitimi almadan oyunculuk dersleri almaya başlamış daha lise öğrencisi iken setlerde yer almıştır. Şimdi de Yemin dizisi yapımcısı Nazmiye Yılmaz'ın gözüne girmeyi başaran Sıla Türkoğlu yapımcı Nazmiye Yılmaz'a başrol oynayabileceğini ispat etmiştir.

Zaten Yemin dizisinden de milyonlarca hayranı olan Sıla Türkoğlu da güzelliği ve oyunculuk yetenekleri ile artık günlük dizi de başrol oynamayı hak ediyordu. Sıla Türkoğlu bir çok otorite tarafından yetenekleri ile de övgü almıştı. Sıla Türkoğlu'nun amaçları arasında büyük bir dizi de başrol oynamak ve üniversite okumak var.

SILA TÜRKOĞLU KAÇ YAŞINDA?

Sıla Türkoğlu 21 yaşındadır ve 18 Nisan 1999 doğumludur.

Sıla Türkoğlu 1.68 cm boyunda ve Sıla Türkoğlu 55 kg ağırlığındadır.

Sıla Türkoğlu'nun bilinen bir erkek arkadaşı veya sevgilisi yoktur.

Etiketler Sıla Türkoğlu
Yorumlar