Anasayfa /  Ekonomi

Sigara zammı 2020 - Yılbaşı sigara fiyatları ne kadar?

Sigara zammı 2020 - Yılbaşı sigara fiyatları ne kadar? Sigaraya kaç TL zam yapılacak? Sigara zammı yapıldı mı? İşte 5 Ocak 2020 zamlı sigara fiyatları iddiası!Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte sigara fiyatlarına zam yapılıp yapılmayacağı merak edilmeye başladı. Geçen haftadan itibaren sosyal medyada sigaraya zam geleceğine dair ortaya iddialar atılmasıyla birlikte "Yeni yılda sigaraya zam yapılacak mı?" sorusu merak konusu oldu.

Abone ol
Abone ol 31 Aralık 2019 13:57

Sigaraya kaç TL zam yapılacak? Sigara zammı yapıldı mı? İşte 5 Ocak 2020 zamlı sigara fiyatları iddiası!Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte sigara fiyatlarına zam yapılıp yapılmayacağı merak edilmeye başladı. Geçen haftadan itibaren sosyal medyada sigaraya zam geleceğine dair ortaya iddialar atılmasıyla birlikte "Yeni yılda sigaraya zam yapılacak mı?" sorusu merak konusu oldu. Bu kapsamda 2020 Ocak sigara fiyat listesi duyuruldu mu sorusu da günün en çok araştırılanları arasında yerini aldı.

 

Sigara zammı ne kadar? Yeni yılda sigaraya zam yapılacak mı? Sigara tiryakileri bu sorulara yanıt arıyor. Geçtiğimiz hafta sosyal medyada kullanıcıların sigaraya zam yapılacak iddiası tiryakilerin aklına "Sigaraya zam mı gelecek?" sorusunu getirdi. İddiaların ortaya atılmasıyla birlikte özellikle şu günlerde 2020 Ocak sigara fiyat listesi araştırılmaya başlandı. Yeni yılda sigaraya zam gelip gelmeyeceğine dair bir bilgi bulunmuyor. Sigaraya zam konusunda herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Kısa bir süre önce sigara başta olmak üzere tütün mamullerinde düz ve standart paket uygulamasına geçildi.

SİGARAYA ZAM MI YAPILACAK?

Yeni yılda sigaraya zam gelip gelmeyeceğine dair bir bilgi bulunmuyor. Sigaraya zam konusunda herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

ZAM GELECEĞİ İDDİA EDİLEN SİGARALAR HANGİLERİ?

Marlboro: 30,00 TL

Murattı: 25,00 TL

Parliament: 32,00 TL

L&M: 23,00 TL

Lark: 24,00 TL

Chesterfield: 23,00 TL

GÜNCEL SİGARA FİYATLARI

Kent: 15 TL

Kent D-Range: 15 TL

Kent Swicth: 16 TL

Kent N-Range: 18 TL

Rothmans: 14 TL

Viceroy: 14,50 TL

Pall Mall: 14,50 TL

Marlboro Edge: 16 TL

Marlboro: 18 TL

 

Yorumlar