Anasayfa /  Foto Galeri

Sigara fiyatlarına zam mı geldi? 13 Eylül güncel marka marka sigara fiyatları...

Sigara zammı son dakika gelişmeleri tütün kullanıcılarının gündeminde yer alıyor. Yıl başından bu yana sigara fiyatlarına 8 TL zam yapılmıştı. Peki, sigaraya zam mı geldi? En ucuz ve en pahalı zamlı sigara fiyatları ne kadar? İşte 13 Eylül 2022 sigara fiyatları güncel listesi

Sigara fiyatlarına zam mı geldi? 13 Eylül güncel marka marka sigara fiyatları... - Sayfa 1

Sigara kullanıcıları sosyal medyada dolaşan iddialar sonrası "Sigaraya zam mı geldi, güncel zamlı sigara fiyatları ne kadar oldu?" sorusuna yanıt aramaya başladı.Bilindiği üzere son olarak Temmuzda 2 TL'lik bir zam yapılmıştı. Sigaraya yeni zam geldi mi? 13 Eylül 2022 Pazartesi sigara ne kadar, kaç TL? En ucuz, en pahalı sigara hangisi? İşte sigara fiyatları güncel fiyat listesi!

Sigara fiyatlarına zam mı geldi? 13 Eylül güncel marka marka sigara fiyatları... - Sayfa 2

TİRYAKİLERE KÖTÜ HABER!

Ağustos ayının son günlerinde açıklama gerçekleştiren Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar açıklamalarında sigaraya gelen son ÖTV zammının 2 TL’sinin sektör tarafından sübvanse edildiğini ifade etti. Ayrıca Dündar açıklamalarında sigaraya önümüzdeki günlerde 2 TL zam gelebileceğini ifade etti.

Sigara fiyatlarına zam mı geldi? 13 Eylül güncel marka marka sigara fiyatları... - Sayfa 3

Bu açıklamanın ardından geçtiğimiz hafta açıklama gerçekleştiren Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş çok önemli açıklamalarda bulundu. Aybaş açıklamalarında bir sigara grubunun paket başına 1,5 TL zam kararı aldığını vurguladı.

Sigara fiyatlarına zam mı geldi? 13 Eylül güncel marka marka sigara fiyatları... - Sayfa 4

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş açıkladı!

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş tarafından yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar tarafından sigara fiyatları araştırılmaya başlandı. Zam alan sigara grubunu henüz açıklamayan Özgür Aybaş, alınan zam kararının ne zaman etiketlere yansıyacağı hakkında da henüz bir bilgi vermedi.