Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Şiddet gören kadını kurtarmak isterken cinayet işledi !

Konya'da, üniversite sınavına hazırlanan 20 yaşındaki Kadir Şeker, kütüphane çıkışı, bir parkta sevgilisi Ayşe D.'yi döven Özgür Duran'ı durdurmak istedi. Yaşanan arbedede Şeker'in elindeki meyve bıçağı Duran'ın kalbine saplandı.

Abone ol
Abone ol 07 Şubat 2020 13:19

Kavgada, Özgür Duran, kadını kurtarmak isteyen Kadir Şeker'in  boğazını sıktı. Şeker'in kendisini kurtarmak için çıkardığı meyva bıçağı, yaşanan boğuşmada Duran'ın kalbine saplandı. Özgür Duran hayatını kaybederken, doktor olma hayali kuran genç, tutuklandı. Baba Cengiz Şeker, "Benim oğlum bir canı, bir insanı kurtarmaya çalışıyordu. Onun için kendini feda etti. Doktor olmak istiyordu ama başımıza böyle talihsiz bir olay geldi" dedi.

Geçen çarşamba günü saat 21.30 sıralarında, Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi üzerindeki bir parkta yaşanan olay, iddiaya göre şöyle gelişti:

Antalya'da yaşayan Özgür Duran ile o dönem evli olan Ayşe D. aşk yaşamaya başladı. İkili, 4 ay önce Konya'ya gelip, yerleşti. Olay akşamı evde alkol alan Duran ile bu süreçte eşinden boşanan Ayşe D. arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Duran, genç kadını dövdi. Ayşe D. de evden çıkıp, yakınlardaki parka gitti.

 

 

Yorumlar