Anasayfa /  Güncel

İşte sosyal medyaya sızan yeni kabine listesi

Yeni kabinenin bugün saat 21.00'de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor. Birçok isim yeni kabine yer alıp almayacağına dair de gündem konusu oldu. Öte yandan sosyal medyada da 2 farklı yeni kabine listesi dolaşmaya başladı. İşte sosyal medyaya sızan 2 farklı yeni kabine listesi..

Abone ol
Abone ol 09 Temmuz 2018 18:52

Bugünün en çok merak edilen konusu, "yeni kabinede kimler olacak" sorusunun yanıtı. Yeni kabine bugün belli olacak. Saat 21:00'de açıklanması beklenen yeni kabine için gözler siyasilerde... Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilere yaptığı son açıklamada Meclis'ten isimlerin kabinede olabileceğinin sinyalini vermişti. Birçok isim  yeni kabine yer alıp almayacağına dair de gündem konusu oldu. Öte yandan sosyal medyada da 2 farklı yeni kabine listesi dolaşmaya başladı. İşte sosyal medyaya sızan 2 farklı yeni kabine listesi.. 





703 Sayılı KHK yayımlandı... Teşkilat kanunları lağvedildi




Tüm müsteşar kadroları kaldırıldı : Müsteşarın görevini Bakan yardımcısı yürütecek




703 Sayılı KHK ile kapatılan kamu kurumları





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kabine için 9 Temmuz’u yani bugünü işaret etti. Hangi isimlerin kabinede yer alacağı merak konusu. Kulislerde pek çok isim bakan olarak geçse de henüz net olarak liste belli değil. Kabine bu akşam açıklanmasından sonra ilk toplantı cuma günü yapılacak. İşte Erdoğan’ın yeni kabine ile ilgili son açıklamaları…

SOSYAL MEDYADA LİSTELER ÇIKMAYA BAŞLADI

Yeni Kabine'nin açıklamasına saatler kala sosyal medyada da kabine listesi ile ilgili iddialar ortaya çıkmaya başladı.

İşte sosyal medyada dolaşan iki ayrı kabine listesi




Yorumlar