Anasayfa /  Foto Galeri

Show TV'nin sevilen dizisi final yapıyor!

Bu sezon dizi dünyasında adeta yaprak dökümü yaşanıyor. Öyle ki, ekran macerasına iddialı başlayan diziler sürpriz bir şekilde final yapıyor. Dizi hayranlarını üzen bu vedalara bir yenisi daha eklendi. İşte detaylar…

Show TV'nin sevilen dizisi final yapıyor! - Sayfa 1

Kanalların bin bir emekle seyirciyle buluşturduğu bazı diziler, kimi zaman beklenen ilgiyi göremiyor ve kısa sürede ekrana veda ediyor. Bazıları da ekran macerasına çıkmadan önce planlanan final bölümüyle hayranlarına veda ediyor. Bir gerçek var ki, her veda dizi hayranlarını üzüyor. Son olarak bu vedalara bir yenisi daha eklendi. Ekran macerasına iddialı başlayan, birbirinden ünlü isimleri kadrosunda bulunduran Show TV’de yayınlanan bir diziden final haberi geldi.

Show TV'nin sevilen dizisi final yapıyor! - Sayfa 2

Show TV’nin büyük beğeni toplayan dizisi Çukur’a alternatif olarak gösterilen, ekran macerasına büyük bir iddiayla başlayan Üç Kuruş dizisinden kötü haber geldi. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrolleri paylaştığı Üç Kuruş dizisi Roman mahallesinde geçen bir hikayeydi. Aslında sezona iyi bir başlangıç yapmıştı ancak ilerleyen bölümlerde aynı irtifa kaybetti.

Show TV'nin sevilen dizisi final yapıyor! - Sayfa 3

Reyting listelerinde hedeflenen başarıyı gösteremeyen dizinin sezon sonuna kadar süreceği konuşuluyor. Televizyon Gazetesi’nin haberine göre, Üç Kuruş’un sayılı bölümü kaldı. Ay Yapım imzası taşıyan dizi sezon sonunda final yapacak. Üç Kuruş dizisinin 23 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 28. Bölümüyle ekranlara veda etmesi bekleniyor. Öte yandan dizinin yapım şirketinden konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.