Anasayfa /  Ekonomi

Eylül Ayı Evde Bakım Ücreti Yatan İller Belli oldu! İşte Eylül Ayı Evde Bakım Ücreti Yatan O İller!

Eylül Ayı Evde Bakım Ücreti Yatmasını bekleyenler bu haber sizin için. Eylül 2018 evde bakım maaşı yatan iller belli olmaya başladı! Hangi illerde evde bakım ücreti yatırıldı! Evde bakım maaşı yatmayan iller hangileri? İşte Eylül Ayı Evde Bakım Ücreti Yatan O İller!

Abone ol
Abone ol 19 Eylül 2018 23:57

Eylül Ayı Evde Bakım Ücreti Yatan İller Belli oldu! İşte  Eylül Ayı Evde Bakım Ücreti Yatan O İller!

Evde bakım hizmeti desteği alan ve Eylül ayı evde bakım maaşı yatırıldı mı diye soran ziyaretçilerimize detayları aktarmaya devam ediyoruz. 2018 Eylül ayı evde bakım ücreti hangi illerde yatırıldı!

Sosyal Hizmetler kurumu tarafından evde bakım ücreti adı altında ailelere destek sağlamak amacıyla her ay ücret yatırılmakta. Buna göre bu destekten yararlanan on binlerce kişinin 2018 yılı Nisan ayından sonra zamlı tarifeden ücretler yatırılmaya başlamıştı. Eylül ayında da zamlı ücret üzerinden yatırılan maaşlar, bazı illerde farklılık göstermekte. Bu sebeple hangi illerde maaşın yatırıldığını işin olsa ziyaretçilerine aktarmak istiyoruz.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının başvuru şartlarını taşıyan ve evde bakım desteği sağlayan kişilere ödediği bakım ücretleri 2018 yılında da devam ediyor.  

Yeni başvuru yapacak olan adaylar, illerde bulundukları Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüklerine başvuru yapmaları gerekiyor. Gerekli olan evraklar ve sağlık raporunu ile birlikte başvurunun yapılmasının ardından her ay belirlenen oranda maaş bağlanıyor.

HANGİ İLLERDE EVDE BAKIM ÜCRETİ YATIRILDI!

Muş, Konya, İstanbul, İzmir, Denizli, Ankara, Mersin, Diyarbakır, Manisa, Siirt, Zonguldak, Giresun, Tokat Kahramanmaraş, Amasya, Kırklareli, Bolu, Sakarya, Afyonkarahisar, Antalya, Edirne, Adana, Ordu, Çanakkale..


Yorumlar