Anasayfa /  Foto Galeri

Sezer İnanoğlu (Sezercik): Eski eşimin eve getirdiği erekeler kızımı taciz ediyor

Çocuk yaşlarda, Sezercik adıyla çeşitli filmlerde oynayan 54 yaşındaki Sezer İnanoğlu'nun eski eşi hakkındaki iddiaları şok etti. Sezer İnanoğlu (Sezercik): Eski eşimin eve getirdiği erekeler kızımı taciz ediyor

Sezer İnanoğlu (Sezercik): Eski eşimin eve getirdiği erekeler kızımı taciz ediyor - Sayfa 1

Sezer İnanoğlu (Sezercik): Eski eşimin eve getirdiği erekeler kızımı taciz ediyor

Çocuk yaşlarda, Sezercik adıyla çeşitli filmlerde oynayan 54 yaşındaki Sezer İnanoğlu'nun eski eşi hakkındaki iddiaları şok etti.

Sezer İnanoğlu (Sezercik): Eski eşimin eve getirdiği erekeler kızımı taciz ediyor - Sayfa 2

Türk sinemasının çocuk yıldırızı Sezer İnanoğlu ikinci eşi Mehmet Meral Baykasoğlu ile mahkemelik oldu. Görme engelli kızı için hukuk savaşı veren İnanoğlu'nun sözleri kan dondurdu.

Sezer İnanoğlu (Sezercik): Eski eşimin eve getirdiği erekeler kızımı taciz ediyor - Sayfa 3

Yeşilçam'da 'Sezercik' adıyla tanınan bir zamanların ünlü çocuk oyuncusu Sezer İnanoğlu, 2013'te boşandığı eski eşi Mehtap Meral Baykasoğlu'nun, 12 yaşındaki görme engelli kızları Arzum Ayşe İnanoğlu'na kötü davrandığı iddiası ile velayeti almak için bir kez daha mahkemeye koştu.

Sezer İnanoğlu (Sezercik): Eski eşimin eve getirdiği erekeler kızımı taciz ediyor - Sayfa 4

Baykasoğlu'nun kızına şiddet uyguladığını ve kızının bu konuyla ilgili Beykoz Çocuk Büro Amirliği'nde verdiği ifadesinde annesinin kendisine, "Git artık babanla yaşa seni istemiyorum" dediğini aktardı.