Anasayfa /  Foto Galeri

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı sevgilisiyle ilgili yaptığı son açıklama olay oldu!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı sevgilisiyle ilgili yaptığı son açıklama olay oldu! Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı yatırımcı sevgilisi sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile birlikteliğinin birinci ayını kutladı. Sevgilisiyle pozlarını paylaşan Subaşı "Bir ayda tüm dünyadaki favori insanım oldun. Melisa'dan sonraki ikinci her şeyim" ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı sevgilisiyle ilgili yaptığı son açıklama olay oldu! - Sayfa 1

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı sevgilisiyle ilgili yaptığı son açıklama olay oldu!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı yatırımcı sevgilisi sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile birlikteliğinin birinci ayını kutladı. Sevgilisiyle pozlarını paylaşan Subaşı "Bir ayda tüm dünyadaki favori insanım oldun. Melisa'dan sonraki ikinci her şeyim" ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı sevgilisiyle ilgili yaptığı son açıklama olay oldu! - Sayfa 2

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı yatırımcı sevgilisi sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile birlikteliğinin birinci ayını kutladı.

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı sevgilisiyle ilgili yaptığı son açıklama olay oldu! - Sayfa 3

Sevgilisiyle pozlarını paylaşan Subaşı "Bir ayda tüm dünyadaki favori insanım oldun. Melisa'dan sonraki ikinci her şeyim" ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı sevgilisiyle ilgili yaptığı son açıklama olay oldu! - Sayfa 4

Guido Senia'dan ayrıldıktan sonra Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, sevgilisi ile birlikte çekilen yeni pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı.