Anasayfa /  Magazin

Şeyma Subaşı'ndan atak! Dava açıyor

MHP’li Hüseyin Sözlü’nün, Şeyma Subaşı benzetmesi tepkiyle karşılandı. Şeyma Subaşı, Hüseyin Sözlü'ye dava açılıyor.

Abone ol
Abone ol 20 Nisan 2019 23:41

Şeyma Subaşı, Hüseyin Sözlü’nün Twitter üzerinden yaptığı paylaşım üzerine harekete geçti. Subaşı’nın avukatı Emek Emre, ''Bu paylaşımın kadına karşı şiddet içerdiğini ve hakaret suçu teşkil ettiğini belirterek yasal yollara başvuracaklarını'' söyledi.

Şeyma Subaşı'ndan atak! Dava açıyor - Sayfa 2

Hüseyin Sözlü'nün Twitter hesabı üzerinden Şeyma Subaşı'nı hedef alan paylaşımının ardından Subaşı'nın avukatından açıklama geldi.

Şeyma Subaşı'ndan atak! Dava açıyor - Sayfa 3

Avukat Emre, yaptığı açıklamada, 'Hüseyin Sözlü'nün müvekkilim Şeyma Subaşı hakkında yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı üzerine bu açıklamayı yapma zarureti doğmuştur.

Şeyma Subaşı'ndan atak! Dava açıyor - Sayfa 4

Önemle ve özellikle belirtmek isteriz ki, ilgili kişinin bu hareketleri, ülkemizin kanayan yarası olan kadına şiddet ve kadını hor görmenin açık bir uzantısıdır. 

Şeyma Subaşı'ndan atak! Dava açıyor - Sayfa 5

 Müvekkilim ve eski eşi Sayın Acun Ilıcalı, uzun yıllar süren mutlu beraberliklerine birbirlerine karşı saygıları çerçevesinde son derece medeni bir şekilde sonlandırmış ve hayatlarına devam etmişlerdir.

Şeyma Subaşı'ndan atak! Dava açıyor - Sayfa 6

Özel hayatına saygı gösterilmesini istemek bir erkeğin olduğu kadar bir kadının da en doğal ve insani hakkıdır.

Şeyma Subaşı'ndan atak! Dava açıyor - Sayfa 7

Açıklanan bu nedenlerle müvekkilimin özel hayatına saygısızlık, kişilik haklarını ihlal ve şahsına hakaret eden ilgili şahıs hakkında tüm yasal yollara başvuracağımızı bildiririz.' dedi.

Şeyma Subaşı'ndan atak! Dava açıyor - Sayfa 8

Ne olmuştu?

 Twitter hesabından isim vermeden bazı kişileri eleştiren Hüseyin Sözlü, Şeyma Subaşı üzerinden yaptığı benzetme ile skandal paylaşımda bulundu: “Bilcümle taklacılar, Acun’dan boşanmış Şeyma gibi anında başka kucaklara atlayıp, üzerine bir de dava adamlığı adına habire vecizeler paylaşmazlar mı! Ahlak üzerine ahkam kesmezler mi!”


Yorumlar