Anasayfa /  Foto Galeri

Şeyma Subaşı havuzda paylaştı seksi pozları olay oldu

Şeyma Subaşı havuzda paylaştı seksi pozları olay oldu - Sayfa 1

Türkiye'den bir süreliğine ayrılarak Maldivler tatiline start veren Şeyma Subaşı, havuzun içinde bikinili pozlarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra dünyayı gezmeye devam eden Şeyma Subaşı, Maldivler'de tatil sezonunu açtı. Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda gitmediği birçok ülke olduğunu ve Afrika ve Tokyo'ya gitmek istediğini söyleyen Şeyma Subaşı'nın, Maldivler tatilinde paylaştığı cesur pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

Şeyma Subaşı havuzda paylaştı seksi pozları olay oldu - Sayfa 2

Kendi hayatını anlatacağı bir kitap çıkarmaya hazırlanan Subaşı, İtalyan DJ Guido Senia ile aşkına hız kesmeden devam ediyor. Tatile sevgilisiyle beraber çıktıkları tahmin edilen Subaşı'nın, Instagram'ın story kısmından paylaştığı ve kafasında bir şey taşımaya çalıştığı bu video ise güldürdü.

Şeyma Subaşı havuzda paylaştı seksi pozları olay oldu - Sayfa 3

Şeyma Subaşı'nın havuzda paylaştığı bu cesur pozları ise beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Kimi takipçileri Türkiye'de havaların kötü olduğunu ve Şeyma'yı kıskandıklarını belirtirken, gelen yorumlardan bazıları ise fotoğrafların abartılı olduğu yönündeydi.

Şeyma Subaşı havuzda paylaştı seksi pozları olay oldu - Sayfa 4

Öte yandan paylaştığı cesur pozlarla, "Yine bikinili fotograflara basladim..." notunu düşen Şeyma Subaşı, henüz şimdiden yaz aylarında hızını alamayacağının sinyallerini vermiş oldu.