Anasayfa /  Foto Galeri

Seyhan soylu canlı yayın'da Bülent Ersoy'un hastalığını açıkladı

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyareti olay olmuş, tekerlik sandalyede iken üniformalı bir subaya şemsiye tutturması sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Milli Savunma Bakanlığı da açıklama yaparak Anıtkabir komutanı ve takım komutanının görevden alındığını açıklamıştı. Ersoy'a yönelik bir tepki de Flash TV'de Seyhan Soylu'dan geldi. Canlı yayında sert sözlerle Ersoy'a yüklenen Soylu, Bülent Ersoy'un hastalığını ilk kez açıkladı. İşte Ersoy'un hastalığı...

Seyhan soylu canlı yayın'da Bülent Ersoy'un hastalığını açıkladı - Sayfa 1

Bülent Ersoy, geçtiğimiz salı günü Ankara'da vereceği konser öncesi Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir'e tekerlekli sandalye ile gelen Ersoy'a, üniformalı subayın, yağmurdan korunması için şemsiye tutarak eşlik ettiği görüldü. Bu sırada çekilen fotoğraflar, sosyal medyada tepki topladı.

Seyhan soylu canlı yayın'da Bülent Ersoy'un hastalığını açıkladı - Sayfa 2

Bunun üzerine Milli Savunma Bakanlığı, fotoğraflar üzerine konuya ilişkin inceleme başlattı. İnceleme sonucu Anıtkabir komutanı ve takım komutanı, görevinden alındı. 

Seyhan soylu canlı yayın'da Bülent Ersoy'un hastalığını açıkladı - Sayfa 3

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Hakkında inceleme başlatılan Anıtkabir Komutanı ve Takım Komutanı görevinden alınmıştır" denildi.

Seyhan soylu canlı yayın'da Bülent Ersoy'un hastalığını açıkladı - Sayfa 4

Bu görüntülerin sosyal medyada büyük tepki toplamasından sonra Ersoy'a yönelik bir tepki de Flash TV'de AL Sana Haber programını moderatörü Sisi lakaplı Seyhan Soylu'dan geldi.