Anasayfa /  Magazin

Şevket Çoruh'a Elazığ depremi soruşturması!

Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası sosyal medya hesapları takibe alınırken Şevket Çoruh’un da aralarında bulunduğu 50 kişiye soruşturma açıldı.

Abone ol
Abone ol 28 Ocak 2020 18:38

Şevket Çoruh’a sosyal medya üzerinden Elazığ’daki depremle ilgili yapmış olduğu iddia edilen paylaşımla ilgili soruşturma açıldı.

Elazığ’da meydana gelen 6.7 büyüklüğündeki deprem sonrası sosyal medya üzerinden paylaşım yapan ünlüler yakın takibe alındı. Şevket Çoruh ve Berna Laçin'in de aralarında bulunduğu 50 kişiye provakatif paylaşımlarda bulundukları gerekçesiyle soruşturma açıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmanın nedeni olarak, ‘halk arasında endişe, korku ve panik oluşturmak’ ve ‘Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, TBMM’yi, hükümeti ve devletin yargı organlarını alenen aşağılama’ açıklamasını yaptı.

“GEÇMİŞ OLSUN ELAZIĞ"

Şevket Çoruh ise daha sonra yapığı açıklamada kendisine durumla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığını çıkan haberlerin kendisini bile şaşırttığını söyledi. Çoruh konuşmasının devamında Elazığ’daki depremin ardından ardından 'Geçmiş olsun Elazığ' paylaşımı haricinde bir paylaşım yapmadığını ifade ederken Ortada soruşturma açılmasına değer bir şey yok ancak burası Türkiye, her şey olabilir" şeklinde konuştu

Yorumlar