Anasayfa /  Foto Galeri

Sevgilisinin boğazını kesip tecavüze yeltendi; çuval içine koyup aracıyla ezdi! Savunması şoke etti

İstanbul Avcılar'da meydana gelen tüyler ürperten olayda son dakika gelişmesi yaşandı. Kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi Rabia Kaçmaz'ı kiraladığı araçla kaçırıp götürdüğü adreste boğazını falçatayla keserek tecavüz girişiminde bulunan Emre Çiçek isimli cani için 53 yıl hapis cezası istendi. Savcılık mütalaasında ise her satırı kan donduran detaylar ortaya çıktı.

Sevgilisinin boğazını kesip tecavüze yeltendi; çuval içine koyup aracıyla ezdi! Savunması şoke etti - Sayfa 1

Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Emre Çiçek, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı. Duruşmada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Avukatı Büşra Öztürk ve AHBAP Platformu Avukatı Betül Öztulum'un da aralarında bulunduğu taraf avukatları yer aldı.

Sevgilisinin boğazını kesip tecavüze yeltendi; çuval içine koyup aracıyla ezdi! Savunması şoke etti - Sayfa 2

Mahkeme başkanı, İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığı'ndan gelen raporda mağdurun boyun bölgesindeki kesi sonucu oluşan ses tellerindeki hasar nedeniyle oluşan ses kısıklığının mağdurun konuşmasında sürekli zorluğa neden olduğunun bildirildiğini söyledi.

Sevgilisinin boğazını kesip tecavüze yeltendi; çuval içine koyup aracıyla ezdi! Savunması şoke etti - Sayfa 3

MÜTALAA AÇIKLANDI

Cumhuriyet savcısı esas hakkındaki mütalaasında dehşetin detayları anlatıldı. Sanık Emre Çiçek'in, Rabia Kaçmaz'ı kendisinden ayrılmak istediğini söylemesinin ardından 6 Şubat 2019 tarihinde araç kiralayarak Florya'da bir balıkçıya götürdüğünü belirtildi.

Sevgilisinin boğazını kesip tecavüze yeltendi; çuval içine koyup aracıyla ezdi! Savunması şoke etti - Sayfa 4

Balıkçıdan sonra sanık Çiçek'in, Kaçmaz'ı kendi çalıştığı tekstil atölyesine götürdüğü ifade edilen mütalaada, sanığın "Sana bir sürprizim olduğunu söylemiştim" diyerek Rabia Kaçmaz'ın gözünü siyah bantla kapatmaya çalıştığı ancak genç kızın buna müsaade etmediği kaydedildi. Sanık Emre Çiçek'in kapıya doğru yönelen Rabia Kaçmaz'ı içeriye içeri doğru çekiştirmeye başladığı belirtilen mütalaada, Çiçek'in, Kaçmaz'ı yere düşürdüğü, eline plastik kelepçe takarak özgürlüğünü kısıtladığı, ayaklarını ve diz kapaklarını bağladığı ve atölyenin arka kısmını doğru sürüklediği aktarıldı.