Anasayfa /  Foto Galeri

Sevgilisinin 3 yaşındaki oğlunu döverek öldürdü, ifadesi şoke etti

Kayseri'de 3 yaşındaki Alperen Ekinci'nin dövülerek öldürülmesiyle ilgili, haklarında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan anne Emel Öner ile sevgilisi Harun Sezer'in savcılık ifadeleri ortaya çıktı. Sanık Sezer, "Alperen'i, belediye tarafından yapılan betondan bir çukura Emel ile birlikte gömdük" dedi.

Sevgilisinin 3 yaşındaki oğlunu döverek öldürdü, ifadesi şoke etti - Sayfa 1

Pınarbaşı ilçesi Güney Mahallesi Güney Sokak’ta geçen yıl 15 Haziran’da meydana gelen olayda Harun Sezer, 1,5 yıldır birlikte yaşadığı Emel Öner’in ilk evliliğinden olan oğlu Alperen Ekinci’yi yumruk ve tekme darbeleriyle öldürdü. ‘Yaralama’ gibi suçlardan da sabıkası bulunan Harun Sezer, Alperen Ekinci’nin cansız bedenini eve 100 metre mesafedeki mezarlığa gömdü. Emel Öner, cinayetten 1 hafta sonra 21 Haziran’da durumu Harun Sezer’in akrabalarına anlattı.

Sevgilisinin 3 yaşındaki oğlunu döverek öldürdü, ifadesi şoke etti - Sayfa 2

Harun Sezer, bu sırada kaçtı. Sezer’in akrabalarının ihbarı üzerine anne Emel Öner, gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sevgilisinin 3 yaşındaki oğlunu döverek öldürdü, ifadesi şoke etti - Sayfa 3

Alperen’in cesedi ise gömüldüğü yerden çıkarılıp, otopsi yapıldıktan sonra toprağa verildi. Harun Sezer de 29 Haziran’da polisin çalışması sonucu yakalanıp, mahkemece tutuklandı. Sanıklar hakkında Kayseri 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ‘çocuğu ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiyi kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

Sevgilisinin 3 yaşındaki oğlunu döverek öldürdü, ifadesi şoke etti - Sayfa 4

İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

Anne Emel Öner ile sevgilisi Harun Sezerin, savcılık aşamasında verdikleri ifadeler ortaya çıktı. Anne Öner, Harun Sezer ile imam nikahlı olduğunu belirterek, “2018 yılında Harun ile tanıştık. Harun çok agresif ve sinirliydi. Harun, durduk yere Alperen’e bağırmaya başladı. Alperen, ağladı. Harun, bu duruma daha da sinirlenerek, tokat attı ve Alperen yere düştü.