Anasayfa /  Medya /  Dizi

Seversin 12.Bölüm izle | Seversin 12.Bölüm 2. Fragmanı izle

Seversin 12.Bölüm izle. Seversin 12.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Seversin 12.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Seversin dizisinin yeni bölümü 17 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Seversin 12.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 14 Ağustos 2022 17:43

Seversin 12.Bölüm izle | Seversin 12.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Burak Yörük ve İlayda Alişan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Seversin 12.Bölümde de ekrana kitleyecek

SEVERSİN 12.BÖLÜM İZLE 

SEVERSİN YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Nazlı'nın "Asya benim hayatımı çaldı" açıklaması gündeme bomba gibi düşer. Asya hayatını ve ailesini alt üst eden bu kaotik ortamdan kendi dünyasına dönmeye karar verir ve işi bırakır. Başta Bahri olmak üzere herkes onu vazgeçirmek için uğraşırken en cesur hamle Tolga'dan gelecektir.

Çalıştığı mağazaya geri dönen Asya'nın yanında ise giren Tolga, Asya'yı diziye geri dönmeye ikna etmek konusunda kararlıdır. Nazlı ise yoğun medya ilgisinden memnun, hayatında yeni bir dönem başlattığından eminken, işlerin o kadar da istediği gibi yürümeyeceğini kısa sürede anlar.

Tolga'nın çabaları ve Nazlı tarafındaki gelişmeler Asya'yı Aşk Girdabı'na geri döndürür. Ancak Asya ile ilgili sürpriz bir gelişme Tolga'yı köşeye sıkıştıracaktır.

SEVERSİN SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar