Anasayfa /  Foto Galeri

Sevdiklerinizi mutlu edecek en yeni resimli ve hadisli regaip kandili mesajları

İslam aleminin mübarek Regaip Kandili kutlu ve hayırlara vesile olsun. Üç ayların bu ilk kandilinde dini vecibelerimizin yanında kırgınlıklarımızın üzerine bir sünger çekelim; ailemizle, sevdiklerimizle, yakınlarımız, çalışma arkadaşlarımız ile Regaip Kandili mesajları paylaşalım. Sizin için haberimizde kısa, uzun, resimli ve hadisli Regaip Kandili mesajları derledik...

Sevdiklerinizi mutlu edecek en yeni resimli ve hadisli regaip kandili mesajları - Sayfa 1

Her kandil günü olduğu gibi 27 Şubat Perşembe günü Regaip Kandili de tüm yurdumuzda idrak edilecek. Bol bol dualar, tövbeler edilecek. Regaip Kandili'nde yapılması gereken ibadetleri yerine getirecek olan vatandaşlar, öncelikle ailesine, dostları ve tüm sevdiklerine kandil gününün anlam ve öneminden bahsetmek isteyerek büyük sevap kazanacak. İslam alemi için büyük önem taşıyan kandil günlerinden biri olan Regaip Kandili için arayış bir gün önceden başladı. En güzel Regaip Kandili mesajları ile bugünü idrak etmek isteyenler, Kandil mesajı ve kısa - öz kandil mesajları, resimli kandil mesajları için aramalara başladı. Haberimizin içeriğinden kandil mesajlarına yönelik, uzun , kısa, resimli Kandil mesajı tercihlerine erişim sağlayabailirsiniz.

Sevdiklerinizi mutlu edecek en yeni resimli ve hadisli regaip kandili mesajları - Sayfa 2

REGAİP KANDİLİ MESAJLARI

De ki; Rabbim! Bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın. Kandiliniz mübarek olsun.

Sevmek dua etmektir belki de... Kimseler bilmeden; duymadan ve sessizce. Kalbimde ve dualarımda olan bütün sevdiklerime. Hayırlı Kandiller!

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu hep seninle olsun. Kandilin kutlu olsun.

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin mübarek olsun.

Regaip Kandili'nin, İslam aleminin yeniden dirilişine vesile olması dileğiyle, geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun…

Sevdiklerinizi mutlu edecek en yeni resimli ve hadisli regaip kandili mesajları - Sayfa 3

Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer.

Ey Rabbim Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Hayırlı Kandiller!

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul olsun, kandiliniz kutlu olsun.

Yakınlık ne mekanda ne zamandadır sadece eller yukarı kalktığında aklına gelenler yakın olduklarındır kandiliniz mübarek olsun.

Sevdiklerinizi mutlu edecek en yeni resimli ve hadisli regaip kandili mesajları - Sayfa 4

Barış ve sevginin birleştiği, dostlukların daha çok büyüdüğü, hüzünlerin azaldığı, belki durgun belki yorgun, yinede mutlu ve umutlu nice hayırlı kandillere.

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur.

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun...

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.