Anasayfa /  Foto Galeri

Ses kayıtları ortaya çıktı! Melek İpek, rüyasında öldürdüğü işkenceci kocasını görmüş!

Antalya'da kendisine işkence uyguladığı için 12 yıllık eşi Ramazan İpek'i öldüren Melek İpek'in iki kız çocuğu, savcılık kararıyla Melek İpek'in anne ve babasının yanına yerleştirildi. Cezaevinde avukatının ziyaret ettiği Melek İpek, kızlarını çok özlediğini, psikolojisinin yerinde olmadığını ve rüyasında Ramazan İpek'i gördüğünü anlattı. İşte detaylar..

Ses kayıtları ortaya çıktı! Melek İpek, rüyasında öldürdüğü işkenceci kocasını görmüş! - Sayfa 1

Antalya'da kocasını öldüren Melek İpek'in cezaevinde rüyasında kocasını gördüğü öğrenildi. Avukat o rüyayı anlatırken cinayetten bir gün önce çekilen ses kaydından da ilk kez bahsetti.

Ses kayıtları ortaya çıktı! Melek İpek, rüyasında öldürdüğü işkenceci kocasını görmüş! - Sayfa 2

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde oturan Melek İpek (31), ellerini kelepçeleyip sabaha kadar işkence ettiğini öne sürdüğü 12 yıllık eşi Ramazan İpek'i (36) 8 Ocak sabahı av tüfeğiyle vurarak öldürdü. İpek olayın ardından jandarmaya teslim olurken kız çocukları C.D. (9) ve İ.N. (7) savcılık kararıyla Melek İpek'in anne ve babasının yanına yerleştirildi. Bilgisayar alınan ve internet bağlatılan evde elektronik sistem üzerinden eğitimleri devam eden iki kız kardeşin bulundukları yerde mutlu oldukları görüldü. 

Ses kayıtları ortaya çıktı! Melek İpek, rüyasında öldürdüğü işkenceci kocasını görmüş! - Sayfa 3

Teyzesi Nimet Çelik ve anneannesi Hatice Çelik'in (50) hem kişisel bakımları hem de dersleriyle yakından ilgilendiği iki kız kardeşe ayrıca psikolojik destek de veriliyor.

Ses kayıtları ortaya çıktı! Melek İpek, rüyasında öldürdüğü işkenceci kocasını görmüş! - Sayfa 4

Şiddeti gizlemiş: 

12 yıllık evlilikleri boyunca Melek İpek'in sürekli şiddete maruz kaldığını ve bunu ailesinden gizlediği ise jandarma karakolunda verdiği ifadede ortaya çıktı.