Anasayfa /  Foto Galeri

Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar'ın duruşması ertelendi

Birlikte yaşadığı ve kendisi gibi oyuncu olan kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darp ve tehdit ederek hakaretlerde bulunduğu iddia edilen oyuncu Sermiyan Midyat hakkında 3 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Mahkemenin hâkimi tayin olduğu için duruşma Şubat’ta görülecek.

Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar'ın duruşması ertelendi - Sayfa 1

Birlikte yaşadığı ve kendisi gibi oyuncu olan kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darp ve tehdit ederek hakaretlerde bulunduğu iddia edilen oyuncu Sermiyan Midyat hakkında 3 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Hüiyet'in haberine göre, Midyat’ın “kasten yaralama”, “zincirleme tehdit” ve “hakaret” suçlarından yargılanacağı davanın 15 Ocak’ta görülmesi gereken ilk duruşması ertelendi. Mahkemenin hâkimi tayin olduğu için duruşma Şubat’ta görülecek.

Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar'ın duruşması ertelendi - Sayfa 2

NE OLMUŞTU?

Birlikte yaşadığı oyuncu eski kız arkadaşı Sevcan Yaşar'ı darp ettiği iddia edilen oyuncu Sermiyan Midyat hakkında, "kasten yaralama", "zincirleme tehdit" ve "zincirleme hakaret" suçlarından 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Aynı iddianamede Sevcan Yaşar hakkında da, "kasten yaralama" suçundan 1 yıla kadar ceza istendi.

Oyuncu Sermiyan Midyat hakkında, birlikte yaşadığı dönem kendisi gibi oyuncu olan kız arkadaşı Sevcan Yaşar'ı darp ettiği iddiası ile yürütülen soruşturma tamamlandı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucu hazırlanan iddianamede hem Sermiyan Midyat hem de Sevcan Yaşar'ın cezalandırılması istendi.

Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar'ın duruşması ertelendi - Sayfa 3

MİDYAT'IN 8 YILA YAŞAR'IN DA 1 YILA KADAR HAPİS CEZASI İLE CEZALANDIRILMALARI TALEP EDİLDİ

İddianamede Sermiyan Midyat'ın, Sevcan Yaşar'a yönelik eylemleri dolayısı ile "Kasten yaralama", "Zincirleme hakaret" ve "Zincirleme tehdit" suçlarından 1 yıl 3 aydan 8 yıla, Sevcan Yaşar'ın da Midyata yönelik eyleminden dolayı, "Kasten yaralama" suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar'ın duruşması ertelendi - Sayfa 4

İDDİANAME KABUL EDİLDİ

İddianame, İstanbul Anadolu 25. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilerek duruşma günü verildi.