Anasayfa /  Spor

Sergen Yalçın Hollanda'da güzel haberi verdi

Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Hollanda temsilcisi Ajax'a 2-0 mağlup oldu.

Abone ol
Abone ol 28 Eylül 2021 22:26

Maç sonunda konuşan Sergen Yalçın, "Bugünün en güzel haberi sakatlık vermememiz oldu. Bende bir sakatlık yok ama ayağa kalkarken biraz dizim ağrıdı. Zor bir oyun oldu. Bu seviyelerde işler kolay olmuyor. Oyun planımız aslında doğru işledi. Maçtaki ilk pozisyonu biz bulduk, golü de atabilirdik. Çocukların iyi mücadele ettiğini söyleyebilirim. Serdar Saatçı çok iyi oynadı. Berkay Vardar da 15-20 dakikalık bölümde iyi oynadı, çocukların mücadelesinden memnunuz." dedi.

Sözlerini sürdüren Sergen Yalçın, "Sürekli sakatları konuşuyoruz, bu doğru değil. Olanları konuşmalıyız. Onlarla bir şey yapmak önemli. Sakatlıklar her takımda olur. Onlar milli aradan sonra dönecek, tam kadro döneceğiz. Zor süreçten en güçlü şekilde çıkacağız. Umut Meraş'ın da ciddi problemi yok." ifadelerini kullandı.

Maçtan önemli anlar

10'uncu dakikada Beşiktaş gole yaklaştı. Kenan'ın pasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Batshuayi'nin vuruşunda meşin yuvarlak direği çarparak oyun alanına döndü. 

17'nci dakikada Ajax mücadelede öne geçti. Sol kanattan rakiplerini geçerek ceza sahasına giren Tadic'in pasında topla buluşan Berghuis'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.

43'üncü dakikada Ajax farkı 2'ye çıkardı. Berghuis'in sağ kanattan ortasında ön direkte topla buluşan Haller'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 2-0.

62'nci dakikada Can'ın pasında savunma arkasına sarkan Kenan kaleci Pasveer ile karşı karşıya kalarak topu ağlara gönderdi ancak mücadelenin hakemi Benoit Bastien öncesinde yapılan faul sebebiyle golü geçerli saymadı.

Yorumlar