Anasayfa /  Magazin

Serenay Sarıkaya'ya saldırı girişiminde bulunan kişi bakın kim çıktı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın aracına saldırı girişiminde bulunan kişinin Tayfur D., olduğu belirlendi. Tayfur D'nin, geçtiğimiz Ekim ayında da Seranay Sarıkaya'nın aracına saldıran kişi olduğu ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 21 Ocak 2022 21:31

Serenay Sarıkaya'nın şoförünün kullandığı araç eve giriş yapmak üzereyken bir genç tarafından tekmeli saldırıya uğradı.

Serenay Sarıkaya'nın aracın içinde olmadığı öğrenildi. Yaşanan saldırı girişimi nedeniyle Serenay Sarıkaya'nın şoförü Etiler Karakolu'na giderek suç duyurusunda bulundu. Gelen bilgilere göre olay sonrası Sarıkaya'nın sevgilisi Umut Evirgen soluğu oyuncunun evinde aldı.

Seranay Sarıkaya'nın aracına daha önce de saldırmış

Tayfur D. ,'nin geçtiğimiz Ekim ayında tv100'ün özel haberiyle gündeme getirdiği Seranay Sarıkaya'nın aracına saldıran kişi olduğu ortaya çıktı.

Serenay sarıkaya ile başrol oynaması gerektiğini söyleyen Tayfur D., oyunculara ait otomobillire zarar verdi. Etrafa ölüm tehditleri savurdu. diyerek kandırılıdğını iddia eden adam park halindeki otomobillere zarar verdi.

Dış kapıdan villanın bahçesine atlayan şahıs etrafına bağırmaya başladı. Kendisinin kandırıldığını söyleyen 25 yaşında ki Tayfur D. Serenay Sarıkaya ile görüşmek istediğini söyledi. Etrafına küfür ve hakaretler yağdıran şahıs kimsenin dışarı çıkmaması üzerine sinirlendi.

 

Şirketin camlarını kırarak ölüm tehditleri savurdu

Eline geçirdiği bir metrelik demir küllükle etrafa saldırdı. Villa bahçesinde bulunan ve oyunculara ait olan otomobillere zarar verdi. Şahıs daha sonra şirketin camlarını kırarak ölüm tehditleri savurdu.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri 25 yaşındaki Tayfur D.'yi gözaltına aldı.

 

İfadesinde kendisine Serenay Sarıkaya ile birlikte Medcezir dizisinde başrol oynatacaklarını ama kendisini aramadıklarını söyledi.

25 yaşında ki Tayfur D. çıkartıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Etiketler Serenay Sarıkaya
Yorumlar